![]() |
|
labai sunkiai tokie mušimai tvarkosi,pardavimui tai tiek to ,bet sau...dažniausia problema po tokiu mušimu ,vanduo bagažineje ir vejo svilpimas salone prie tam tikro greičio...
|
:D brangiausia kebuliniu darbu imone, su elektroniniu stendu istampys tokia sikna uz 1000lt. o paprastas kebulistas uz 300lt. ir niekas ten niekur nesvilps, ir vanduo nebegs, nes vanduo begt turetu tada jeigu sikna butu kreiva, o ne atstatyta i savo vietas. o kai atstato viska taip kaip buvo, niekas ir nesvilpia ir nebega
|
patikek ir bega ir švilpia:xx: sakyčiau iš 10 jei vienas normaliai gaunasi tai jau liuks,geriau jau priekis muštas,aišku šitas mušimas geras tuo kad detaliu beveik jokiu nereikai...buferis stopai ir bagažines dangtis (arba tik lankstai).
|
Citata:
matyt, todel ir kaina tokia, kad remontas minimalus palyginus :) |
jei kas nupirks, galini bamperi ir lempas papigiai galiu parduot :) galetu dar 1k nuleist tada realesne kaina kaip dauzto butu
|
Citata:
|
kas liečia mano auto,kiek turejes ,visuomet vengiu automobiliu turejusiu autoiviki.Perku daugiausia iš paskutinio savininko tiesiogiai be tarpininku ir stengiuosi kad savininku nebutu daugiau nei du iskaitant mane.Geriau sumoket tukstanti litu daugiau ir negalvot kad surasi siurpriza,dažniausia sumoketa didesne kaina nenuliudina taip -kaip surasti paslepti defektai ir maža kaina.....
|
Beda kad perkant Lietuvoje, beveik visada turi rinktis viena is dvieju blogybiu, po avarijos, ar atsuktu spidometru. Man jau geriau buvus dauzta.
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:14. |
|