MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

pucenas 2015-05-11 07:00

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 389576)
Ten net nesimate tos plionkes nei pas MB nei pas RR. Isiskalineja mentai lygioj vietoj. Uzsitapetave vaziuotu panuliam, tai suprantu, o cia isvis kiauri langai ir kabinejasi.

Kai atidaryta tai taip ir atrodo. Pas mane taip buvo, bet kai uzdarai duris + galas tamsesnis tai matosi labai, o jai diena apsiniaukus tai isvis 😄😎

Apple 2015-05-11 07:43

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 389577)
Kai atidaryta tai taip ir atrodo. Pas mane taip buvo, bet kai uzdarai duris + galas tamsesnis tai matosi labai, o jai diena apsiniaukus tai isvis ����

Viska suprantu, nes pas mane tas pats + labavucha :D

pucenas 2015-05-11 07:47

Ir vazineji no problem ar ne? Gal sostinei policininkai normalesni. Neima tu pas kuriuos protingai viskas, bet kiek kaune vazineja su tokiais juodais, kad sauleta diena nesimato kas sedi ir kiek sedi vidui [emoji3] ir kaip tokie vazineja tai????

wzikas 2015-05-11 07:54

visada norisi but lygesniu uz lygius - samoningai tamsinot zinodami kad negalima, tai malonekit bent protingai vartytis ir esant reikalui baudele susimoket. Pats senai nebeklyjuoju nes jei Kaune paima tai 100% rytoj vel tave tie patys stabdys

Tomskis 2015-05-11 08:09

Rytoj 100% jiems iseigine, jei siandien dirbo

wzikas 2015-05-11 08:11

Tomski - pats supranti apie ka as. Jeigu tie patys mentai tais paciai marsrutais kursuoja. Skubejau i darba - pagavo jau matyti, paleido su palinkejimu kad kita karta jau tikrai sumokesiu. Ir tikrai taip bus

Hunter 2015-05-11 08:27

Citata:

Pradžioje rašė vytis (Post 389544)
neimanoma skaityt tokiu nesamoniu

Nu tai reikia kokios savaites vru tv bado kad atchodai praeitu ir galesi skaityti :D
O siaip jeigu neimanoma skaityti nesufabrikuotu viso pasaulio pripazistamu istorijos faktu, tai cia jau asmenines problemos pas tamsta

ShotGun 2015-05-11 09:45

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 389584)
Nu tai reikia kokios savaites vru tv bado kad atchodai praeitu ir galesi skaityti :D
O siaip jeigu neimanoma skaityti nesufabrikuotu viso pasaulio pripazistamu istorijos faktu, tai cia jau asmenines problemos pas tamsta

Tu irgi negalėtum skaityt, jei formuotumeis tokioje politiškai brandžioje visuomenėje, kuri taip kryptingai siekia tikslo ir taip aktyviai dalyvauja politiniame gyvenime, kai 95%+ žmonių galima sakyt vienbalsiai (97%+) išrenka tautos lyderį jau penktą kartą iš eilės. Va kur orientacija į tikslą ir politinė branda, kai vardan šalies gerovės gali būti aukojami net ir asmeniniai interesai.

Apple 2015-05-11 12:09

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 389580)
Ir vazineji no problem ar ne? Gal sostinei policininkai normalesni. Neima tu pas kuriuos protingai viskas, bet kiek kaune vazineja su tokiais juodais, kad sauleta diena nesimato kas sedi ir kiek sedi vidui [emoji3] ir kaip tokie vazineja tai????

Tpfu tpfu tpfu per puse metu neturėjau bėdų ir tikiuosi . Ir į reidą net pakliuves buvau :)
Bet pas mane labai kulturingai viskas atrodo

pucenas 2015-05-11 12:10

Nu as virs metu pravazinejau ramei. Paskui prasidejo [emoji3]

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:46.