![]() |
|
Nes itariu atejai, burbuliavai, rekavai, mano mocas, duokit pasimti ir pan. Joks tu nenukentejes, draugeliui gali aiskint kad nukentejai, bet cia asmeniski dalykai
|
Citata:
|
Citata:
|
tai va taip ir turi elgtis kaip rodo per farus
|
Gerai keiciam tema, tokiu klausimu as:
Jei butu jums pasiulymas uzdirbti kapeika, 5 ryto reiktu keltis ir nuvezti zmones i darba, ir 9 vakaro atgal namo parvezti. Seip jus zmones dirbantys, i savo darbus spesit, tiek kad anksti keltis reiks. Masina bus duota, kuras irgi, kiek prasytumet algos? 7 dienas per savaite. |
tomskis vis 'prestiziniu' darbu imeta - ar pastininku dirbt ar picu isvezeju ar zmones dabar veziot :) Nesimiega, matyt, ir dar vasara ir dar kasdien :D
|
Citata:
Kaip davažiuot iki autobusiuko, ar jis patoviai butu pas mane? Nu aš 1000 EUR minimum norėčiau, kitaip neverta gadint sveikatos :taip: |
blin, daug nori :) zmones po 8val nugaras lanksto uz 400euru :) o cia dvi valandas i diena pavairuot ir visa diena laisvas. Nes as taip galvoju koki 400euru gal uztektu prisidurt prie algos :)
|
Apple - ir socialines garantijas ir sanatorija karta i metus Sventojoj :juokiasi:
Tomski - yra durniu kurie ir uz 300 aria, bet ne i tokius juk lygiuokimes |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:08. |
|