![]() |
Citata:
|
tai tai tegu būna. :) nežinau aš tų tiuningo srovių. standartus tik.
|
toks nieko visai butu,tik tos spalvos man nelabai.kazka kitko reiktu parinkti
|
85kw tokiam mažam motociklui yra žiauriai daug. pas mane 48kw ir traukia, kad net baisu daros ;]
|
simaso ateitis
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/Xbs6eMxa5ds" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
haha, šaunuolė mergička. tokiem lopam dar ir per galvą durną reiktų vožtelt už šiukšlinimą ;]
|
tikrai,kad saunuole.gelikas dar ant invalidkes stovejo.i neigalu tas kentas nelabai panasus,nebent protiskai :)
|
Tai ir stovejo invalidas kur jam priklauso :D
|
Laikiausi pats šiais metais, tai maždaug aprašysiu kainas. medicininė (buvau pametęs), apie 50-60lt. +puse dienos išbraukta dėl visokių vizitų pas gydytojus. Teorija - 35lt. 10val. praktinio važiavimo man kainavo 350(per pažystama), šiaip apie 550 Šiauliuose. praktinis važiavimas - apie 84lt. jeigu su savo mocu, su regitros virš 115lt. Draugas laikėsi tai pat visiškai nemokėdamas vairuoti, tačiau po 10v. praktinio, išlaikė iš pirmo karto ;) man nepasisekė iš pirmo:) o motociklas yra gerai:)
|
turejau yamaha dt 125cc enduro 11kw, tai po miskiukus pasivazinet budavo smagu ir po miesta kartais palakstyt visai nieko :thumbsup:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:41. |