MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Asterix 2015-05-30 14:26

Citata:

Pradžioje rašė munde8 (Post 392310)
tokiam metima per peti be savisaugos pakaktu :D

:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Finalfour 2015-05-30 15:10

Asterix, esi bandes gal tazeri ant saves?

Asterix 2015-05-30 15:13

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 392315)
Asterix, esi bandes gal tazeri ant saves?

Taip, norint ji gauti reikejo ant saves panaudoti, tai pat siaip kelis kartus su draugais pakvailiojom.. :D

wzikas 2015-05-30 16:59

:juokiasi: menkas malonumas tas el sokas.

Buvo Lenkijoj mane uz plyta ir uz greiti sustabde Varsuvoj, svarbiausia as per ta tilta pries savaite vazevau ir policija budejo bet proignoravo. O cia nakti, tuscios gatves ir davaj babkiu kaulint. O as durniu junges kad su savim nevezioju ir isvis rasyk bauda i UK. Anksciau angliskai jie nerauke kaip ir lietuvoj tai beveik visada paleisdavo, o cia labai iskalbingi papuole. Zodziu nezinau kaip jie praleido bet istraukiau tel pafilmavau juos kai kysio reikalavo ir visa ta judesi. Tada keliese susoko mane uz ranku i varanoka. Blogai buvo kad vienas buvau tai isvis kaip rusijoj pasijutau. Po kokiu 10 min tas atidaro durys ir siulo deal'a - as prie ju istrinu video ir jie paleidzia mane :thumbsup:

Finalfour 2015-05-30 17:01

Citata:

Pradžioje rašė Asterix (Post 392316)
Taip, norint ji gauti reikejo ant saves panaudoti, tai pat siaip kelis kartus su draugais pakvailiojom.. :D

Man sitas reikalas po triju dienu gresia, vat vat, norint naudoti reikia paciam gauti. Kazkaip nelaukiu :)

Asterix 2015-05-30 18:06

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 392322)
Man sitas reikalas po triju dienu gresia, vat vat, norint naudoti reikia paciam gauti. Kazkaip nelaukiu :)

Ir geriau nelaukt :D Jei is arti duoda tai dar nieko, jei is toli - skaudes. :D

Finalfour 2015-05-30 18:13

Citata:

Pradžioje rašė Asterix (Post 392325)
Ir geriau nelaukt :D Jei is arti duoda tai dar nieko, jei is toli - skaudes. :D

Nera pasirinkimo :( Mums pajungs krokodilais prie rubu, adatu niekas nesaus. jei krokodilais, tai kaip suprantu skaitosi is toli? ;)

Asterix 2015-05-30 18:15

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 392327)
Nera pasirinkimo :( Mums pajungs krokodilais prie rubu, adatu niekas nesaus. jei krokodilais, tai kaip suprantu skaitosi is toli? ;)

Mums tai saude is adatu, tai gavau is keliu metru.. Del krokodilu irgi gali galvot, kad is kokiu 4-5 metru :D Teks paklykaut.. :D

Finalfour 2015-05-30 18:17

Citata:

Pradžioje rašė Asterix (Post 392328)
Mums tai saude is adatu, tai gavau is keliu metru.. Del krokodilu irgi gali galvot, kad is kokiu 4-5 metru :D Teks paklykaut.. :D

Is adatu!? Afigiet :) Nepriimk asmeniskai, mes kai per kursus paklausem, ar mums nesaus is adatu, tai sake ne, jus juk ne mentai kokie kad saudytume is adatu :) Maniau juokauja, o pasirodo jus rimtai is adatu, kaip pazeidejams pavare...

munde8 2015-05-30 18:58

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 392329)
Is adatu!? Afigiet :) Nepriimk asmeniskai, mes kai per kursus paklausem, ar mums nesaus is adatu, tai sake ne, jus juk ne mentai kokie kad saudytume is adatu :) Maniau juokauja, o pasirodo jus rimtai is adatu, kaip pazeidejams pavare...

o final smagumas laukia :D maniau jau senai sita praejas;) visiem 1 kartas buna

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:09.