MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Tomskis 2015-05-30 19:26

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 392321)
:juokiasi: menkas malonumas tas el sokas.

Buvo Lenkijoj mane uz plyta ir uz greiti sustabde Varsuvoj, svarbiausia as per ta tilta pries savaite vazevau ir policija budejo bet proignoravo. O cia nakti, tuscios gatves ir davaj babkiu kaulint. O as durniu junges kad su savim nevezioju ir isvis rasyk bauda i UK. Anksciau angliskai jie nerauke kaip ir lietuvoj tai beveik visada paleisdavo, o cia labai iskalbingi papuole. Zodziu nezinau kaip jie praleido bet istraukiau tel pafilmavau juos kai kysio reikalavo ir visa ta judesi. Tada keliese susoko mane uz ranku i varanoka. Blogai buvo kad vienas buvau tai isvis kaip rusijoj pasijutau. Po kokiu 10 min tas atidaro durys ir siulo deal'a - as prie ju istrinu video ir jie paleidzia mane :thumbsup:

Nesek isgalvotu pasaku

wzikas 2015-05-30 19:51

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 392331)
Nesek isgalvotu pasaku

gal angina persirgai su pasekmem? ar protelis kaimiecio neisnesa kad visokiu policininku pasitaiko? Ant kiek yra buku zmoniu kuriem viskas gyvenime blogai, visi aplink melagiai ir nieksai. Davaj, vadybininke :thumbsup:

Hunter 2015-05-30 20:02

Kad i pastaraji pats ir panasus :D

Tomskis 2015-05-30 20:49

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 392336)
gal angina persirgai su pasekmem? ar protelis kaimiecio neisnesa kad visokiu policininku pasitaiko? Ant kiek yra buku zmoniu kuriem viskas gyvenime blogai, visi aplink melagiai ir nieksai. Davaj, vadybininke :thumbsup:

Jeigu tu butum lenkuose pakliuves, zinotum kad jie protokolu neraso. Tai kad nesek tu man pasaku, bangos forume gali makaronus kabint

sportbatis 2015-05-30 21:09

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 392346)
Jeigu tu butum lenkuose pakliuves, zinotum kad jie protokolu neraso. Tai kad nesek tu man pasaku, bangos forume gali makaronus kabint

rimtai neraso? o tai kaip tada su jais atsiskaityt?

Garbanius 2015-05-30 21:14

Citata:

Pradžioje rašė sportbatis (Post 392352)

Atsiuncia arba moket galima vietoj. Buvo mus iki bankomato palydeje :)

MindaugasB 2015-05-30 21:15

O tai neapsisiusioja zmones kai is tazerio gauna? :D Raumenis sutraukia, bet poto ir atpalaiduoja.

Tomskis 2015-05-30 21:29

Citata:

Pradžioje rašė sportbatis (Post 392352)

Susimoki vietoj arba palydi iki bankomato arba iki arestines (masina i aikstele) kol atsiras pinigu arba iki teismo. Ten nieks tau neisrasys protokolo ir nepaleis. Kol nesumokesi, nevaziuosi

Hunter 2015-05-30 21:41

Citata:

Pradžioje rašė MindaugasB (Post 392355)
O tai neapsisiusioja zmones kai is tazerio gauna? :D Raumenis sutraukia, bet poto ir atpalaiduoja.

jeigu nualpsta tada apsisisios

sportbatis 2015-05-30 21:51

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 392358)
Susimoki vietoj arba palydi iki bankomato arba iki arestines (masina i aikstele) kol atsiras pinigu arba iki teismo. Ten nieks tau neisrasys protokolo ir nepaleis. Kol nesumokesi, nevaziuosi

geras. tai ten visada reik pinigu veziotis tada.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:08.