![]() |
Citata:
|
Vilniuj Kirtimuose garažuose
|
As ne i tema vyrai, kiek c124 buferis galinis kainuoja mazdaug?
|
ziurint koks, senasis ar naujesnis, su cromu ar be, nuo 100 iki 400
Citata:
|
senaji be chromo uz 50lt pardaviau
|
Dekui :)
|
atkreipiau demesi siandiena i dyzelio kaina pas save,tai net apakau,dvigubai brangiau nei benzas,tai va kodel nera dyzeliniu masinu pas juos :):):) nezinau kaip tai paaiskint
|
idomu kur dyzelis prapuole :/
|
Citata:
|
Citata:
Butu neblogai, jei sena chebra ateitu i foruma pabendraut: dyzelis, arbuzas, mukshas,,, ir daug kitu maladiec bachuru |
Citata:
arbuzas man atrodo USA sedi muksas irgi kazkur emigravo jai neklystu :) |
Citata:
Nu viena is senos chebros jau radai, gali pabendraut su adminu :) |
O tai kodel ponulis dyzelis nebesireiskia ir nebebendrauja forume? Netgi nebezinom ka jis bevairuoja :wave:
Priversim tuoj ji kalbeti |
Citata:
|
A tai matai kaip cia viskas mistiskai gaunas :bounce:
DYZELI!!!! Apsireisk! Turiu tau kompromituojanti klausima! :lithuania: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
1. Is patikimu saltiniu buvo nugirsta, kad is forumieciu panoses esi nugvelbes forumiete Aiste sau uz sturmane :ralis: ar tai tiesa? Jei taip tai kodel neigarsinai forume? Manau daug forumieciu butu noreje sudalyvauti Jusu ziburelyje!!! :bebebe:
2. Kodel aktyviau nebesivaideni forume, kad net nebezinome ka vairuoji :) 3. As pykstu, kad tiek laiko gyvenau nezinioj |
Citata:
Jo, senokai bekalbejom, jei taip tiksliai ir atvirai tai del laiko stokos reciau cia reiskiuos. Na nezinau kas ir ka kalba, pats zinai, tu kalbu buna visokiu ;) Aiste mano zmona, ir jau sakyciau senokai, dar MB1 nebuvo ;) Siuo metu vairuoju W126 90m 300SEL. Kaip paciam sekasi? Vis dar su isskirtiniu kabrioletu? :) P.S. perkeliu i paplepejimus |
Citata:
O dabar manau galetum suteikt ir forumieciams dziaugsmo pamatyti tavo lansbergi :) |
Reikes kada prisiruost padaryt fotosesija ;)
|
Butinai lauksim!
Ir nebandyk apgaut ir vel dingt :bebebe: |
ejejei,kodel niekas nezino apie tavo landsbergi???
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Zosyte is Telsiu
|
Citata:
Beja, galetum ikelt foto kaip dabar atrodo, ir poto ka sutvarkei matytusi :) Paciam juk idomus tokie dalykai, tikrai turi nuotrauku koki nusipirkai :) |
Citata:
Beje, jeigu ka AISTE, - tai syvakara suduzo mano sirdis,,, ,,, o as dar turejau vilciu,,,, Viskas prasidejo nuo to, kad man patiko tavo avataras,,, |
Citata:
p.s. cabry, kokios dar viltys :) pats jau irgi supanciotas esi :D |
Citata:
Beje, Aiste, ar tik ne tu su gyvuneliais uzsiimi? Jei taip tai netolimoje ateityje prasysiu siektiek informacijos del haskiu |
Žmona sako vyrui:
-Pasimylėkime kaip filmuose? Vyras sutiko. Padulkino ją ir taip ir anaip per visas skyles, po to dar ant veido baigė. Žmona nusivalo veidą ir sako: -Jo, brangusis.. mes tikrai skirtingus filmus žiūrim... |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Ale kur moteriskos forumo dingo... Ir taip nedaug tebuvo...
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:12. |