![]() |
maniau kad pasiimsiu 2000 tai draudimas ant 1500 pabrangs:) nu dzin, viskas ok:)
|
Citata:
|
Matai nzn kaip lt, bet uzsienyje kosmiskai pabrangsta:) ir uzsieny nepabegsi pas kitus, nes jie dalinasi apie kiekviena imoka
|
Citata:
|
Citata:
|
siaip tai draudimai dalinasi dabar visa info,nesvarbu tai ar kasko ivykis ar civilinis,jei eisi i kita draudima jie paskaiciuos daugiau irgi :) gal kai kurie ziuri draudimai pro pirstus,bet realiai tai yra taip kaip yra
|
Apie ka as ir kalbu. Negali testis taip su kasko kaip anksciau. Jo jus pergyvenat, mano pinigai, man ismoka is dalies tenkina ir viskas:) Nesiruosiu kazkokiom varkem pries draudimus uzsiiminet..
|
Man kazkada aiskino draudime, kai klausiau del ismoku, nes buvau nekaltas, tiesiog kaltininko draudimas buvo silpnesnis, o pas mane LD, tai man aiskino, kad jei per metus man ismokama ismoku suma atskaicius francizes sudaro daugiau, nei 70% metines imokos, tai kitais metais man draudimas brangsta pas juos 30%. Ir jiem buvo nesvarbu, kad jie atgaus pinigus is kaltininko draudimo, mano rizikingumas vistiek butu didejes. O kas del kito draudimo pasirinkimo, tai vargiai ten kazka gali rankiotis, kol nera 25m ir 7 metus stazo, tai yra tokiu draudimu, kurie ir 30% masinos kainos papraso, nors gyvenime nebuvai kaltas autoivykyje
|
Tai va. Teip ir maniau. Sumokes 1300 tai gaunas apie 65proc jeigu brangs 30 proc twi kainuos jau 2600lt. Kaip ir maniau
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:31. |