![]() |
Citata:
Citata:
|
gabaritai,o su salono iapshvietimu nieko nedariai?tipo geltonas liko?
|
geltonas. buvau sudejas visur diodus tai negraziai man atrode. taip balta ir salta visur. ta gelsva tokia siltesne spalva. o vejelio reguliavimo lemputes raudonas sudejau ir ten kur ties ortakiais sviecia ir prie lempu ijungimo raudona. mygtukus palikau gelsvus. buvau ir juos padares raudonus - ten mygtuku vidui jau ilituotas geltonas diodas bet jeigu ant jo uzklijuoji gabaliuka raudonos izoliacijos sviecia raudonai :D bet ta spalva susilpneja tai palikau gelsvus.
|
Citata:
|
Citata:
|
Priesh savaite grizhau ish Kauno ir pastebejau kad nera posukio http://i782.photobucket.com/albums/y...8/IMG_1365.jpg
shiandien vazhinedamas Kaune nusiroviau duslintuva,pokol grizau iki Vilniaus jau prie gariunu kolonelej visai nusiimiau,kabejo tik ant gumu...nusirove du bakeliai tai netilpo net i bagazhine,tai ishmeciau :( nifartovas Kaunas visai |
kai desi kita posuki, ten yra toks kabliukas, ji palankstis ir paziurek kada uzsifiksuoja, ir nebepamesi :) o del duslerkes tai idomiai kaip tu ja ten nuplesei..
Citata:
|
tai kad dejas .ishiminejas tuos posukius zhynau kaip jie dedasi gal ishlupo...
o nuroviau taip vazhiavau per centra poto kylau i kalna ir veliau prasidejo toks kelias labai ishvazhinetas tai vazhiavau per tas roves o jos ant tiek buvo gilios kad net duslintuva nuroviau |
atsitiko tokia beda,kai ijungiu atbulini sumazeja apsukos toks jausma kad kazkas apkrauna varikli ir vos negesdama vaziuoja kas tai galetu buti kiti begiai tvarkingai veikia tik tas galinis kazko nenori
|
Man panasiai kai pora savaiciu pastovedavo i prieki vaziuojant ciut negesdavo, bet kolkas praejo.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:14. |