![]() |
Žodžiu, pardavėjas be minėtų 7J 15 112, ant ratlankių dar rado K4 EI30 0370530 Made in Germany. Kiek aš suprantu, ten gal neįžiūrėjo ir turėjo būt ET30, o ne EI30. Arba pagal kodą gal kas galit pažiūrėt, koks tas ET - tiks jie man ant s124 ar ne :wacko:
|
gal jis ten ir ET30 iziurejo, bet nelabai tikiu kad butu imanomas toks isnesimas tokiem ratlankiam
|
Gaila, kad pats pažiūrėt neturiu galimybės. Tai man tinka ET nuo 37 ir daugiau, jei <37 lies suportus, ar atvirkščiai? Nepykit už durnus klausimus, niekad neturėjau nieko bendro su ratlankiais.
|
tarkim jei būtų et 25 tai gali jau padangos siekt sparnus, nes tie ratai bus per daug išlindę į išorę, o jei tarkim et50 tai atrodys tie ratai sulindę gilyn kaip seno pirmuko žigulio :xx:
Čia tau kaip pavyzdys tiktai |
1 Attachment(s)
va tau juozai kokios padangos kokio plocio ratlankiams tinka
|
Citata:
|
Citata:
|
Tai, chebra, ar gali R15 ramunės netikt w124? Pardavėjas sakė, kad ant 124 buvo, bet tas jo ET30 įtartinai atrodo. Šiandien žmogus apžiūrės ratus ir paskambins man.
|
kad man kas tokias problemas duotų - Juozai, kartais tu gerai pakeli nuotaiką :xx:
|
Kai nėra rimtų, tai susikuri tokias problemas:) Tiesiog nesu pirkęs lietų ratlankių, tai ir patirties nėra.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:05. |