![]() |
Citata:
|
Speju laikas visa ta varikli su deze lupti lauku, ir ieskoti labai gero rimto meistro, balandzio menesiui rezervuoti vieta remontui.
|
Citata:
O del tu laidu tai pagalvok,tik jei jau desi,tai dek nekuda jau:) |
Citata:
|
Citata:
Idomu kaip man ta geri pasiimti :( O apie kokius mes laidus kalbam ??? |
Citata:
Laidus tai turejau galvoj +ir - ,bet reiktu neuzmirsti jei turi stipriaka ir jo linijiniai laidai nera geros kokybes,tai pliusinio laido salia negali buti,nes tas zyzimas po to atsiranda. Pvz jei vedi i bagazine linijeikas,tai pliusa turi vesti pro kita puse(slenksciuose,bent jau as pravedineju) |
Del variklio idomu.
O kas liecia laidus, tai lineikos ziauriai disovos, jos tokios jau buvo, paskui desiu geras, lineikos nesikerta su pliuso laidu, kazkas , spejo sroves ligintuva reiketu deti. As taip manau. Sugikli pastaciau salia akumo, ryt perdesiu, gal dings tas uzkurimo dzergesys. Na zodziu ryt viskas is naujo. |
Citata:
|
Cia sita siandien buvau uzmates,bet gal Lt pigiau.Na nzn jei ka imetu nuoroda
http://www.blocket.se/vasterbotten/M....htm?ca=17&w=3 |
as kai gale buvau pasijunges kolonkes ant stipriako man zize, toks idomus zizimas, pasikeiciau stipriaka dingo, nuveziau meistrui, sakau imkis darbo, padare gal savaitei, poto vel atsirado zizimas :/
pas tave kartais nera stipriako? kas dar del muzikos, pradziai reikia priprasti nes nauja mage, visados kitaip skamba, + reikia susireguliuoti ka prieki ka gala, zemus aukstus ir panasiai :) o jeigu jau ir tada nepatinka garsas, imkis kolonkiu |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:48. |