![]() |
Pas mane dunlop sp sport man rodos. Kiek visi sake,
Jos geriausios. Pirelli ant porso buvo, labai nelaike. Kita sezona reiks galines keist, labai greit sudroziau:D |
Bent jau ziemines dunlop ice sport tai labai geros, paliko labai gera ispudi.
Kad kazkaip lengvai labai prabuksuoja ratus jis, ypac jei vaziuoji 39-40km/h ir kickdown uzpsaudi, nu iki 60km/h tai tikrai girdi kaip sukas galiniai ratai :xx: |
Su zieminem man praktiskai iki 100 buksuoja:D
|
Tiesa sakant nustebino mane tas 5l motoras, vaziavau su s500 pries perkant cl,maniau kad tas pats bus, bet kazkodel cl'e guvesnis motoras atrodo, gal del ismetimo, dar kai paskaiciau kakzur internete kad cl500 0-100 km.h per 6.5s, realybei dar dasideda kazkiek,o e38 740i pats matavau - per 7.3 istenejau simta, tai tikejaus panasios traukos ir is cl,bet likau maloniai nustebintas :D
|
Citata:
|
Traukos ir man truksta, as pries pirkdamas cl'a zinojau kad noresis galingesnio, bet as maniau kad jis DAR letesnis bus, tikejaus blogiausio :D todel ir sakau kad likau maloniai nustebintas tuo 5 litriu.. Tie naujos kartos bmw motorai labai geri, nenustebciau jeigu 745i "pakrautu malku" :D bet labai to nesureiksminu, ne del lakstymo pirkau :)
|
Man traukos uztenka, bet turint omeny, kad tai 5 litru variklis, galetu but bent 360 arkliu..
|
Sveikinu isigyjus teisinga auto :)
Kazkaip visi kiek maciau amerikietiski CL be parktroniku (tame tarpe ir pas mane) o taip ju noretusi :/ |
ir pas mane. ten ju nereikia paprasciausiai:)
|
5 litrai ir traukos truksta:Dkur jus ta trauka didesne realizuot zadat mieste?:Ddekites nosus,gal tai bent mazumele pagelbes:D
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:15. |