![]() |
samagonas kas per bolidas uz daugiau negu MLN lt? jai ne paslaptis ;)
|
Citata:
(spjaudamas tau ant bato tare Karolis) :) |
Samagonas sianakt vel pijokavo :) :) :)
|
man pasistojo klausimas. kodel taip skubiai AMG buvo parduodamas, o dabar net iki vasaros draugas paliko vaikyti 124? :)
|
Citata:
|
taigi sake pradzioj kad isvaro i jav ,ka cia sh malat
|
zmogus pradejo pardavima is anksto, nes vasara isvaro i jav, negi pradesi pardavinet likus savaitei iki skrydzio, o jei neatsiras pirkejas? kas tada? skandint masina belieka
|
Citata:
|
is kur cia tiek sekliu morku prisiveise?? :confused:
tolerancijos nepamirstam ;) |
Citata:
(keldamas pirsta i virsu tare woodoooo) :xx: |
Aš per tiek gyvenimo laiko nesuprantu, kodėl žmonės turi savybę "šniukštinėti" ir ieškoti visame kame blogo.
|
Skaitau sia tema ir netikiu, kad jis jau parduotas :ne:
Jei jau man beskaitant ilgesys pradejo imti, tai isivaizduoju kaip Tu jautiesi :wavecry: Gal isduosi paslapti apie koki modeliuka sukasi mintys nukeliavus uz Atlanto? Tik nesakyk, kad dar negalvojai :D |
Citata:
as irgi neikertu, cia turetu buti faktu forumas (vyriskas), o ne kaip bobu, paskalu, kur kas ka girdejo, ka nutuokia ir kaip jiems atrodo. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
o kada jis buvo pikciurna ir nevezino? :)
|
Citata:
Tik norejau pasakyti,kad toki paneshiota autobusa galejau ir uzh 5000€ nusipirkti,o likusius pinigus skirti,kokiam naujam modeliui, bed reikalas tame,kad man tas naujas modelis,nera labai reikalingas ir neturiu priesh ka girtis ir maivytis,man pilnai uzhtenka darbinio kuilio A6 ir mano mylimo C124. Kartais kyla mintis koki priusa nusipirkti, bet ryte atsibudes pagalvoju,kam jis man reikalingas ? tai taip ir vazhineju su nusenusiu C124 :xx: P.S esme,kad pavadintas C124 nusenusiu,-nelabai patiko :) Senas,skamba grazhiau :xx: |
Citata:
|
Citata:
|
Tai va, tęsiant senas mersedesų mylėjimo tradicijas, mylimas tampa ir šitas kupokėlis :)
Perrinkta dėžutė ir įfundyta duja :confused: Pykit, nepykit, bet jau kantrybė trūko... :bebebe: Prieš penkias valandas pasiėmiau iš gazpromo. Nu įspūdžiai malonūs kol kas. Važiuoja, kaip važiuoja. Nelabai ji ten ir be dujų važiavo, tai kaip ir dėl dinamikos praradimo nelabai pergyvenu, bet kai bakiukas pilnas už stolniką, tai jau tikrai šypseną išspaudė mano veide net tokią niūrią dieną :) Dabar laukia devynioliktukų eilė. Reikia pasikeisti priekines gumas ir bildėti mūsų keliais :) Taip rankos niežti kuo greičiau pasikeisti žieminius vailokus į vasarinius kroksus, kad tikriausiai, jei kitą savaitę pašvies saulutė, užsimesiu vasarinį apavą :bounce: |
Citata:
|
Citata:
Nebent tave domina vasarinis variantas :) http://i248.photobucket.com/albums/g...rbuzas/016.jpg |
Citata:
|
tai cia vasariniai ratai ir yra :geda:
|
wow :unreal: lb geri ratai :good:
|
patys geriausi :)
|
gerai atrodo tavo c simtasdvidesimtketvirtas :)
|
Citata:
|
Citata:
atrodo ispudingai :) |
pamenu kaune sitas trindavosi :) kaimynystei gyveno tai gatvele taip isleto vazinedavo tikrai ispudingai atrodo!!!!
|
as tai pries ziema daznai ji maciau laisves pr,prie sirdies chirurgijos centro,atrodo super :)
|
Citata:
|
tai gal jau atejo laikas parduot ratus ka? :D
|
Citata:
|
galetu visa mb parduoti :D
|
Citata:
Nieko ten ypatingo, gi pats matei :xx: Citata:
|