![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Man irgi labai jau ekonomiskai atrodo 7l/100km 140km/h greiciu.... vizgi jai neklystu glutaminas vairuoja 740d. mano viliukas tokiu greiciu vaziuojant apie 9 ima, bet 3.0d aisq variklis senesnis visi 4 varomo padangos placios, gal.....
|
as juk neminejau kokia masina vairuoju, tai kodel nusprendei kad tai 2.7cdi? ir dar kad e klase? :unreal: pas mane 740d e65.
|
Citata:
|
Citata:
As apie tai, 7 ltr imtu nebent 2,7CDI E klase, kuris tikrai neatikktu pasakymo "ne ka letesnis" |
Citata:
|
Citata:
bet nelabai tikiu.... |
Citata:
|
O jus pabandykit su savo iksais ir kosmosais ir bangom su 50l saliuros mieste nuvaziuoti ~1100km, o trasoj ~1300km, tada galesim kalbetis :xx::xx::xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
taip vairuoju 740d, na as manau kad tiek ima apie 7ltr, pats neziurejau jei atvirai, na jei jau taip ziuret tai max 8ltr. Butent 740d trasoj prie dideliu greiciu labai nedaug ryja, dar maziau nei pries tia turetas 730d. Mieste tik skirtumas didesnis. Kai turejau cl500 irgi prie 140nepamenu tikslia ikiek rydavo, bet benzo turetu 12-13ltr rodyt, tai duju automatiskai +20proc. Puikiai pamenu, kai vaziavau autostrada lygiai ant 100km/val s autopilotu, rode 10ltr~. Bet koks tikslas skaiciuoti kiekviena mililitra? Tikrai ziauriai juokinga, ir tiesiog ne tam zmogui liukso klases masinos, kuris skaiciuoja kiekviena shudnieki :) kas butu jei reiketu ant 5.0 16zvakiu pasikeist? o jei dar abc skysti su pravalymu jo reikia 10-12ltr. litras apie 70lt :D ir cia tik profilaktika, o ne remontai.. :xx:
p.s. del taupumo, nesenai turejau nissan qashqai 1.5dci. Vat cia tai masina, ale dzipukas, bordiurai ir duobes nebaisu, o ryja mieste, pats nepatikejau - 5.5-6ltr :unreal: Uzsipili puse bako, vazineji ir nesupranti kodel nekrenta ta rodykle.. Pati taupiausia masina kokia esu turejas.. Dabar turiu antra masina 1.9tdi, tai sita pusantro karto daugiau ryja prie tu salciu :geda: vat tau ir prancuziski motorai :seile2: |
na del E320CDI, kaip bevairuociau uzmiesty tai situacija tokia kad kompas rodo 5,2-5,8 cia greiciui 90-140, o realybe tokia kad maziau 7(prie 90) jis nevalgo. o realiai 7,5-8 nezinau gal uzdroziau kazka savo masinoje, bet 7ltr prie 150 man butu tiesiog atradymas. bet stebuklais netikiu net per kaledas, ir kad su 150kW uz 5Lt uzpylus dizelio imanoma pravaziuoti puse Lietuvos na atvyrai pasakius netikiu:) nebent kalbama apie kompo parodimus, bet faktinis sunaudojimas visai kitas
|
Citata:
nu pas mane ir 320cdi, bet jau niera su tuo borto kompu ten jau taip blogai jei uzsipili pilna baka ir i kelione kokia tai ziuri borto kompas rodo 6 l/100km, nuvaziuoji i degaline uzsipeli vel pilna baka ir ziuri atitinka:) |
vadinasi gymei po laiminga zvaigzde. bet mano protas neisnesa kaip zmoniems gaunasi su 3.2 itilpti i 6ltr...
|
Citata:
Nu gal 6,5 ir 7,5 prie tu greiciu kur rasiau, bet ne daugiau. |
mano 2.2 cdi mechanine bendras 7 gaunas ir nesuku galvos skaiciuot ta litra kita tai nezinau,cia su 3.2 6 ipaiso nu nezinau nezinau
|
Citata:
|
Kalaipeda-Ryga-Klaipeda ~ 600km. kelione Sausio 4d nusimato.
vaziuosiu speciailiai visa kelia (na kur galesiu) 110km. 600km, 6ltr per 100km, 6x6=36litru. Apple duok telefono numeri, jei kurnors sustosiu be kuro skambinsiu kad partemptum:) |
:D :D :D
|
Citata:
|
Citata:
Bet nemanau kad suris daugiau kaip 7,5. Vazavau vasara į Estija, susukau apie 2k km visai neskubedamas. Uzmiestyje 100-110 mieste 60, teko vaziuoti ir zvyrkeliu ir asfaltu daug start stop vidurkį rodė 7,2 ar 7,3, o pyliau apie 7,5 man rodos jei gerai pamenu. Buvo 80% trasos 20% miesto. |
as pravaziavau 200km su 60lt ir cia 90km/h
2.7cdi |
Citata:
|
Manau,kad jeigu purkstuku darbas normoj, filtrai pakeisti, osm gera, termostatas geras, ryja tie motorai visiem tiek pat, taip kad nera cia ka gincytis daug :) o pats motoras 100k ar 700k pravaziaves, nemanau kad paklaida bus didesne kaip 5proc, jei mazgai tvarkingi +- :)
Man asmeniskai turetas s320cdi, ziema vaziavau prie -10~ autstrada apie 110-115~km/val uzmiestyje apie 100km/val,klaipeda - marijampole - klaipeda. Tai suryjo man tada apie 9ltr salerkos. Nors kompas rode iki 7ltr :) O tiksliai matavau, nes veziau zmogu, kuris uz degalus man turejo paduoti. Siek tiek buvau nusivyles sanaudom, nes kazkaip daugokai pasirode, tikejausi kad maziau ryja prie tokiu nedideliu greiciu. Bet pavaru deze 5iabege buvo. Bet neziurejau kaip purkstukai, gal nebuvo geriausios bukles. |
reikia ziureti ne ka borto kompas rodo o kada auto sustoja be kuro :)
|
na pilnai isvazinet kura nera gerai, ar CL'ui dzin jei pakeliui baigiasi kuras? Bent jau senesnese masinose budavo taip, kad gali pasiurbt sudo nuo bako dugno ir tada teks plaut karba :D bet ciau jau apie visas senas kalbu aisku :)
Paprasciau skaiciuot uzpylus pilna baka, pravaziuoji kokius 200-300 km, uzpyli vel pilna, ziuri kiek ipylei ir skaiciuoji kiek ant simto iseina, manau daugelis butent taip ir skaiciuoja :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
siandien su w211 270 cdi i kauna lekiau, gavos 150km, tiesiam kely, nunulinau pries isvaziuojant tai biskiuka i miesta ilekus kaune sustojau, kompas rode vid greiti 84kmh ir sanaudaos buvo 5.3 bet cia tik kompiuterio parodymai, vaziavau normaliai, su smagiais aplenkimais.. :)
|
laukiu gero oro, nusimato i vilniu pirmyn atgal :) patikrint 600km vaziuojant 160km/h kiek s500 w220 paims.
Zinau, kad vaziuojant 80 ir 115 skirasi ant litro tik... ir tas yra 12l/100 duju 80km/h ir 13l/100 duju 115 kmh(neuzmirstant kad masinoj dar 3 zmones buvo) |
kur cia taip vaziavai 600km ant 160?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:39. |