![]() |
Durnas klausimas, bet siandien pastebejau, kad vietoj stovint ir nuspaudus sankaba, variklis nesisuka daugiau 3800-3900, atleidus sankaba ar vaziuojant sukasi iki 4500, turbut suktusi ir visus 5000, tai cia taip turi but, ar ieskot kazkur slieku reikia?
|
Citata:
|
Taip ir turi buti-ribotuvas.
|
Dekui uz atsakymus :) nuraminot :)
|
Nepigi avarija :)
http://www.diena.lt/naujienos/miesta...obilius-402709 |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
Citata:
R16/2 tai toks suvienodinimo stekeriukas ant variklio "uzdegimo" kompo, jis turi varzas nuo 220 Ohm iki 2,4 kOhm su tom varzom nusistato degimo kampas. varza atrodo kaip koks kamstukas ant to kompo, ja nuemus kontaktai primena senos tv antenos jungti. na o del kitu klaidu, trumpai, pasitikrink variklio laidus, speju jie visi sutrukineje. |
Kas yra variklio uždegimo kompas? Paveikslėlį parodyk jeigu gali arba kaip jis liaudyje vadinamas?
Dėl laidų - pervyniota idealiai tik tie, ant kurių yra purkštukų laidai ir laidai i daviklius. Dabar klausimas - ar reikia žiūrėti ir tuos, kurie eina nuo oro sklendes (gazo sklendė, ar kaip ją ten vadint - kuri po matuokle randasi)? |
Citata:
O techniniuose viražuose nelabai kas ir pastebėjo pradingėlius :) |
Moterims reikia savo skyrelio, kaip kituose forumuose:)
kur galim apie tuos pačius ir kitus dalykus pašnekėt, kaip mes juos suprantam, o tai kai cia tokie rimti vyrai, gali akmenimis užmėtyti už va tokius pvz pokalbius:geda: P.S.ne mano rašyta:wacko: "Kaip bmwukai laikosi, nečiuožinėja? Manęs klausia ar yra "ratų praslydimas", tai čia tas vadinamas ABS? O man aiškina, kad "EM" turi būti knopkė , nieko nesuprantu. Lyg kažkokią mačiau, bet jos nespaudinėjau" |
nu va b* sugadino diena. Merso zenkliuka kazkas nulauze snd ;(
|
sveikinu priemus kriksta :D nieko baisaus, nusipirksi kita
|
Citata:
|
Siandien atradau dar kazkokia nauja funkcija, stovint masina uzgesinta, degimo nera, nuspaudus AC Rest Off mygtuka isijungia kaip ir ventiliatorius, uzsidege klimos sviesos, ka sita funkcija atlieka?
|
Citata:
|
cia kokiu jis veikia? kaip webasto, ar tiesiog paims ora nuo silto motoro ir pus naudojant akumo srove?
|
Citata:
|
Mano didžiausias greitis (spidometro foto)
Sakau gal pakurkim tokia tema kas kokiu didžiausiu greičiu važiavo +imetam foto ir aprašymą koks auto, kiek AG, variklis.:)
|
VW Caddy 2007 1.9 TDi -dugnas daugaiu nebent nuo kalniuko:) pgl. knygute tai max greitis 140.
|
BMW 528 1998 jau nebeprisimenu kiek AG ,bet dugno neišėjo išpausti. Su savo trabadieseliu W220 apie 220 kaunas -klaipeda, bet negaliu pasakyti ar tai max greitis buvo nes pedala nuspaudes iki dugno buvau bet rodykle kilo, bet teko paskui greiti numesti, o paskui jau neisejo isbandyti. Pagal knygute reik manuala pasiziureti:) ir foto nerandu.
|
BMW palyginus nedaug kuro ryja tokiu greiciu:good: jei teisybe rodo aisku:D
|
o as siulau uzdariti tokia tema. :/
|
as irgi,nes prades bandyt vaziuot max ir fotkint :(
|
as probe kai turejau tai pirma pavara 90 ibegedavau.aina kai vejas jos.
|
Citata:
|
tai mieste pastoviai 1ma pavara ir vazinedavai? :D autostradoj tik 2ra jungdavai?
Citata:
|
:xx: :xx:
|
nu bent prajuokinau siek tiek:xx: bet cia rimtas bajeris.
|
http://i39.tinypic.com/nfjn0z.jpg
CLK 200 Kompressor. 120 KW. :) Daugiau nebenorejau, bet siaip ne dugnas. :) |
1pavara 90km/h. Cia gal automatas?:good:
|
Citata:
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/DgYQFJ1YA3Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
nu nzn draugelis antru golpu 70 ivarydavo.o probe mano buvo daryta deze su pailgintom pavarom nes norint is vietos paimt reikdavo gerokai gazo det nes kitaip uzgesdavo.
p.s. ta audi koki 140 paimtu pirmu jei bent 30 sek pagreztu dugnu nepermetant antros |
Citata:
|
Pirmo bėgio su trečiu nemaišo kartais?:D
|
xenonas,gal tavo senelis Hansas Kristianas Andersenas buvo?
|
Mano mersas su pirmu irgi praktiskai iki 100 eina. Gal 90 kokiu. Nustebau kazkada
|
Citata:
|
Draugelis kai is dyzelio i benza motora pasikeite tai antra palei 130 vaziuodavom. Reduktorius netinkamas ir tiek
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:18. |