![]() |
|
Bmw 1 labai maloni masina nuo 12metu. Su pasatais vazinejau tai 13metu gaidys visiskas, o siu metu jau malonus, bet pakaba nuo B3 laiku matyt vis dar, barskalas.
|
Citata:
Važinėjau aš 2012m, tragedija kažkokia, rida maža, DSG bėgius kapoja blogiau nei 2000m automatai :D Tas start/stop nervuoja žiauriai, plastmasės pigiena, Auto Hold sankryžose gerai, bet sakykim kai parkuojiesi turi ji atjungti, nes paspaudi stabdį, atleidi ir nerieda, reikia gazą priliest, nepatogu visiškai. Dynaudio skamba gerai. Pakaba kieta. |
nu bent šių metų tai ale visai naujas modelis. nors nenustebčiau, kad po kėbulu būtų ta pati mašina. mazgai tai aišku bus tie patys, nors lyg automatas 8 bėgių. mane tik stebina, kaip staigiai tais naujais vagenais užsipildo gatvės. tik pamačiau, kad išėjo naujas pasatas - po mėnesio jau kas dieną po kokį pamatydavau, o dabar išvis pilna :)
|
7begiu siu metu passatai. Bet deze biski geresne nei senesniam. Begiu isvis nesijaucia, jungia iki 2k rpm benzine, autohold parkuojantis trukdo, bet as ji isvis isjungiu. O seip kas kitaip tai salonas jau visai kitas, platus, malonus akiai, mygtukai visokie patogus, vairas kvadratinis. Man viskas jame tinka isskyrus pakaba. Su kuriuo as vazinejau, buvo 1.8 132kw, lekia labai smagiai. Nors ir tas senesnis bandytas buvo 1.4 118kw irgi zvalus, bet jo vidus kaip dar senesnio passato. Realiai isore tik pakeite. Jei siumetinis passatas butu su pilna komplektacija tai gal ir nieko, bet tada ir kainuotu kai mersas, tai geriau mersa. Aj tiesa tas 13metu pravaziaves 81kkm, is vietos judant kazkas dreba kaip kardanas, prieki kairej barska pakaba ir sukant vaira kazkas bilda ar traska kolonkej nzn:D
|
Citata:
http://i265.photobucket.com/albums/i...psp6hngvwa.jpg |
Citata:
|
Kas su dalimis užsiėma, gal galėtų padėti surasti penkialitrio motoro (to kur jau 258kw) galvos viršutinį kairės pusės tą aliuminį dangtelį? skambinau per skelbimus, nelabai kas ardo dalimis motorų...
|
Citata:
|
Citata:
|
sorry, susimaišiau, teisingai :) Ten pas mane ten dar mikiai kažką pas RennTech pastatė, ar čipą, ar gal dar kažką daugiau viliuosi:gazuoja::bum: Nors iš to čipo turbūt naudos nedaug:
http://www.renntechmercedes.com/inde...-550-2010-2011 |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:19. |
|