![]() |
|
Citata:
|
ai jo, persiprasau, viena grandinele suka tepalo siurbli, nu bet ten tai super sudetinga grandine
Bet siaip neblogas paveikslelio pavadinimas :D O siaip esme yra pirmasis motoras. Kad ir 3.0tdi same shit kas ir 4.0. Aisku tikekimes pamatysim dar idomesniu sprendimu, gal kazkas aplenks audi |
aš tik nesuprantu kam/kodėl viršuje to naujesnio motoro dvi žvaigždės sukamos atskirų grandinių. tipo ant krumpliaračio neišėjo padaryt...
|
Dar vienas neblogas 1.4 audi a2
http://rps-mobile-car-mechanic.co.uk...1/vw1small.jpg mazas dirzas skirtas tik sujungti velenelius :D Nu niekaip nesigavo uzdet vieno dirzo kaip visur :D |
Citata:
|
Sveiki, tokia idomi situacija. Vakar kaime zvyrkely aplenkiau masina su keturraciu. Ryte koke 9 val. Vakare isgeres pilietis prisitate pas mane sako aplenkei idauze lempa ar stikla mano pakeltas akmuo. As tikrai nesigincyjau, kad tai negai buti sakau nori suforminam draudima ir tiek ziniu. Mocas registruotas draustas viskas ciki ciki. Sako as nieko nenoriu man nieko nereikia tik atejau pasakyti, kad tuo keliu tipo jai dar vaziuosi bus numestos akecios ir bus tai hana. Nu aisku debilu durnium ir tt isvadino ir isvaziavo. Sendien atejo pas tevu sako duokit numeri (mano) kreipsiuosi i policija. Seip idomumo delei sportinio intereso vedamas saku parasysiu cia, paklausiu kas manes laukia jai jis i ja krepsis �� aciu
|
Citata:
|
Citata:
Tai jis jau sendien turbut blaivas atejo, o gal ir ne. [emoji1] |
gali vartyt kad pats nesilaikė atstumo ir gavo krušos :D
|
nieko nebus,net draudimas neismokes jam
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:32. |
|