![]() |
|
Naujausias bmw yra jau F , tavo yra e65, naujausias mersas yra w221,o w220 pagal tave senas, tai kazkaip netaip gaunasi;) w220 yra lygus e65 pagal modeli..
Citata:
|
Citata:
AS KALBU APIE METUS. p.s. pas mane jis irgi senas, esme ne tame, esme kam tokios masinos reikalingos? kasdien trinti po miesta? |
nu bet jus ir floodinat :good:
nematau nieko blogo, kad 7er ar S klase trinti kasdiena po miesta. kas liecia anksciau kilusios diskusijos apie Sklase ir senus metus, kalbu apie w140, tai pirkau ne todel, kad norejau S klases ir neturejau pinigu ant naujasnes, pirkau todel kad w140 buvo mano tokia kaip ir svajone ir butinai turejau uzsidet pliusiuka, kad toki turejau. patinka man ir e65 ir pagal pinigus galeciau sau toki leist, bet siai dienai mane zavi senesnes auto. |
Citata:
|
Citata:
|
neprisikabinek prie zodziu, esme kad sena ekskliuzyva turet reikia savaitgaliniam isvaziavimam, parodom ir kitiem pasimaivymam, o kasdien trinti ir pigiau ir patikimiau ir jaukiau kokia pigia biudzetina tojota ar skoda.
|
na sakyk ka tu nori, bet kiekvienam savo.
man patinka dideles auto, nes pats esu ne mazas, o lysti i maza auto ir joje kankintis, tik del ivaizdzio kad ji naujesne, tai cia biski nupusimas :crazy: man auto ne tik is tasko A i taska B, as daug laiko praleidziu masinoj, todel man turi but patogu. darbine turiu toyota corola......toyota mechta idiota. |
Citata:
Nu jei daug laiko praleidi masinoje, nezinau kaip tau apsimoka su senu limo vazinet. Pvz su tokia w220 sukant 50tukst km i metus, aptarnaujant normaliam servise, naujom dalim, tikrai pigiau butu pasiimt nauja w221 garantini :) taip pat ir su 7er, pigiau butu lizingu pasimt f01 garantini. |
na jei kazkam 10metu senumo masina yra ekskliuzyvas ir jau nebetinkama vazinejimui po miesta tai ka as zn...
|
panasiai apie 50tukst ir suku.
aptarnavimas pas pazystamus servise. dalys kas imanoma naujos, tai ko nebuna naujo ar kaina neadekvati, tada imu aftermarket. turejau vectra b turejau passat b5 savo laiku ir zinok kazkaip dabar nejauciu kad brangiau islaikyt w140. jis maziau turi gedimu, nei ovb ar b5. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:27. |
|