![]() |
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Paskaitai rusu forumus ir lietuviu mb foruma ,ten malonu skaityt o cia bbd ,eik ikask tam kaimynui i rata is pavydo kad jis laimngas vazineja su didelia masina ir jauciasi afigenai ! Paziurek keliai kokie tik su S a8 7 ar dzipais ir vazinet ,aj ka cia diskutuot .ZABA dushyt kad kazkas gyvena ir baldelina ... |
Gal mano nuomone niekam neidomi, bet as manau, kad S klase (7er, A8...) tinkamos vienam zmogui vazinet ir visai nedurnai atrodo. Zinoma, jei ten prezidentinis longas su visais kelmais per viduri ir t.t. tai tada kvaila tikrai. O jei ten paprastas S'as, tai kodel gi ne. Daug vietos, daug irangos, vaziuoja pasakiskai...
|
Citata:
|
Isvis kas cia per skirtumas E class ar S class, tipo S class jau labai didele, bet visgi gal paziurim i matmenis, nes 3 degtuku dezutes tai cia jau labai daug turbut
|
Citata:
|
Tai aisku kaip diena ;) Blem kas mane ikystu po laivo i golfa ar skoda :D ir nesvarbu kur po miesta trint ,vaginu kabint ,ar i sodyba lekt ,kai gera masina su ja visur vaziuoji ir kaifuoji ir koks man skyrtumas ka ten sau galvoja kazkoks ziurkenas akiniuotas kuris visa gyvenima gyvena matematiskai apsiskaiciaves ,bet pamirses triusus pasikeist jau antra menuo nes nebuvo laiko , skaiciavo kaip gali kaimynas vaziuot su dzipu i darba ir kiek jam surys belaruskos salerkos ar isiziojes ,kad a8 atvaziavo pats savininkas be vairuotojo :D blem nu ir artistai :D
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:33. |
|