![]() |
|
baudos uz parkavima ateina pastu ar turi vietoj palikt lapeli? nes kai jis nufotkino ir turejo kazkoki lapeli as jam pasiuliau susitart ir jis sutiko, jokio lapelio nepaliko bet jau buvo nufotkines tai dabar galvoju ar jis mane isdure ar apsisukau pigiau :D
|
Citata:
|
Citata:
|
tai koks skirtumas, jo darbas gi protokolus pildyt, tegu pildo, siuncia :)
|
Bent centre tai matau, kad lapelius dalina automobiliam. Pats Klaipedoj ispejima gaves esu, tai irgi uzkiso lapeli.
|
Sveiki,
Į kurią iš dviejų firmų rekomenduotumėte kreiptis Kaune - Autura ar Dizrida? Gal kažkas buvot susidūręs su viena ar kita - norėčiau išgirsti atsiliepimų. Reikia, kad kokybiškai ir greitai surastų bėdą, kodėl ryte, arba pilnai atšalus varikliui, sunkiai kuriasi W211 270CDI (iš 4-6 karto). Reikia patikrinti purkštukus ant stendo, aukšto slėgio siurblį (dar gal slėgio reguliavimo vožtuvas gali grybauti). Iš anksto ačiū! |
Kokie simptomai? Diagnostiką(Starą) jungei? Gali būti kaltos žvakės ar relė, man relė buvo kalta kad sunkiai kurdavosi kai variklis šaltas.
|
temperatūros daviklis irgi gali būt kaltas. pvz faktiškai +10, ecu mato +40 antifrizo temperatūrą ir fsio - nesikuria.
|
Citata:
|
Gal kas turit minciu kodel neveikia centrinis nuo rakto w211? Batareika gera. Is vidaus centrinis rakina puikiai. Per akute esancia spynoj (IR) prilietus rakta irgi atrakina. Saugiklis esantis galiniam same F008 7.5 A sveikas. Panasu kad dar neveikia galinio lango sildymas.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:54. |
|