![]() |
|
nova, bet dabar tikrai nuspangai visai.
cia yra asmenine zmogaus nuomone, o ne atstovas paties Mercedes ziniasklaidai? |
Citata:
|
na siaip uz tokia didele suma, ten 20t euru ar daugiau, manau galima daug idomesni MB pasimt. Man pvz tas senas e klases mersas jokiu sentimentu nesukelia, o va jei paemus sena lansbergini, arba dar senesnius mersus, tai tikrai daugiau sukeltu emociju. Bet kiekvienam savo.. SU lietuviska 10tukst alga(vienas kitas tiek uzdirba), manau nera ka svajot apie tokius modelius, ka jau kalbet jei maziau uzdirbi :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
cia ir geriausia, nes buto paskolos nereikia man :)
Esu vienas, neiks pinigu needa :D ir saip - apple teisus pagal pajamas ir pragyvenimo islaidos butu kitokios :) |
Citata:
Jo jo, 10 tukst zinok cia ziauriai dideli pinigai :xx::xx: Vazinetum su 3metu s600 nebent, butum visiskas *CENZURA**CENZURA**CENZURA**CENZURA**CENZURA**CENZ URA**CENZURA* gyvenantis pas mama 2kam bute blogam rajone, ir vagantis pas mama, rengiantis is pigiu rubu :D patikek 10tukst litu yra niekingi pinigai jei gyveni pilnaverti gyvenima. O kas yra pilnavertis gyvenimas pagalvok pats. Tai tikrai neapsiriboja vien s600 mersu.. |
tai tu gal kaip tas sedzius ane?
http://www.youtube.com/watch?v=yw6p85NWc_8 10 tukstanciu yra per akis gyvent gera gyvenima ;) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:50. |
|