MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

FAT 2012-02-29 19:06

Kas norite isbandyti Windows 8 Consumer Preview siuskites kol serveris nenuluzo http://msdn.microsoft.com/en-en/windows

FAT 2012-02-29 20:45

Isbandziau ir nepatiko, pasiliksiu prie win 7

simaso 2012-02-29 20:54

Citata:

Pradžioje rašė FAT (Post 196476)
Kas norite isbandyti Windows 8 Consumer Preview siuskites kol serveris nenuluzo http://msdn.microsoft.com/en-en/windows

vistiek kažkada reiks prie win8 pereit ;] o dabar kai negalutinė versija... tingiu net mėgint ;]

Finalfour 2012-02-29 21:00

Citata:

Pradžioje rašė FAT (Post 196534)
Isbandziau ir nepatiko, pasiliksiu prie win 7

Jokiu budu negalima susidarineti isankstines nuomnes apie tokio ankstyvo lygmens beta versija. Kai atsirado Win7, visi rekeke, kad uz xp nieko geriau nebus ir vis gris prie xp. Ne velnio. Iseis win 8, gal is principo kas pasedes su 7 ir viskas. Naujos versijos kuriamos ne tam, kad butu blogiau. Kartais ne viskas pavyksta, bet viskas istaisoma. Win8 manau bus puikus produktas, o kad kazkam sunku galvas savo persukt ir persijungt prie naujos OS filosofijos, tai cia jau ne OS beda ;)
Cia kiap koks w210 savininkas reks kad geriausias/graziausias mersas w210, nes ji ji turi, bet realybes tai nepakeis. Joks w210 neprilygs w211, kaip joks w211 neprilygs w212 ir t.t. ;)

Edgaras 2012-02-29 21:06

taigi tik kas antri windowsai buna geri :) laukiam win9 :xx:

simaso 2012-02-29 21:09

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 196545)
Jokiu budu negalima susidarineti isankstines nuomnes apie tokio ankstyvo lygmens beta versija. Kai atsirado Win7, visi rekeke, kad uz xp nieko geriau nebus ir vis gris prie xp. Ne velnio. Iseis win 8, gal is principo kas pasedes su 7 ir viskas. Naujos versijos kuriamos ne tam, kad butu blogiau. Kartais ne viskas pavyksta, bet viskas istaisoma. Win8 manau bus puikus produktas, o kad kazkam sunku galvas savo persukt ir persijungt prie naujos OS filosofijos, tai cia jau ne OS beda ;)
Cia kiap koks w210 savininkas reks kad geriausias/graziausias mersas w210, nes ji ji turi, bet realybes tai nepakeis. Joks w210 neprilygs w211, kaip joks w211 neprilygs w212 ir t.t. ;)

čia tą galima pritaikyt ne w210 savininkam, o w124 ;]]]

Finalfour 2012-02-29 21:11

Citata:

Pradžioje rašė Edgaras (Post 196553)

Yra racijos, nors ne visai tikslu :)

Win95-viskas ok;
Win98-viskas ok;
Win2000-net labai ok;
WinME-didziausias microsofto faill;
WinXP-net labai ok;
Win Vista - siek tiek faill, bet ne taip kaip win me savo laiku;
Win7-Geriausia OS kol kas.
Win8-?

juozavas 2012-02-29 21:29

ME ir nt neturėjai sukeist vietom? Ir šiaip ME fail dėl to, kad buvo pavogta nebaigta nauja os, ir microsoftas norėdamas užgalaistyt tokį įvykį ale išleido naują versiją paskubom - me. O yra kas mac os naudojat?

Joshua 2012-02-29 22:24

Citata:

Pradžioje rašė juozavas (Post 196572)
ME ir nt neturėjai sukeist vietom? Ir šiaip ME fail dėl to, kad buvo pavogta nebaigta nauja os, ir microsoftas norėdamas užgalaistyt tokį įvykį ale išleido naują versiją paskubom - me. O yra kas mac os naudojat?

Naudojau ir mac OS ir linux, pripratimo reikalas, linuxai darbui su kai kuriom rimtesnem programom, serveriu prieziurai liux, ne kaip Windows, neturi budingu bugu ir crashu, virusu ir t.t. Mac, su Apple net netokiu galingu parametru sukasi zymiai geriau ir isnaudoja daugiau naudingu kompo resursu (jau vien tai, kad uzsikrauna ir issijungia mygom :D ) na bet cia ir nuo kompo prie kurio sedi priklauso, dabar su senuku ASUS bunu tai XP windowsai apie 5 metus jau netvarkyti, ir dar dar :D

Finalfour 2012-02-29 22:47

Citata:

Pradžioje rašė Joshua (Post 196589)
Apple net netokiu galingu parametru sukasi zymiai geriau ir isnaudoja daugiau naudingu kompo resursu (jau vien tai, kad uzsikrauna ir issijungia mygom :D ) na bet cia ir nuo kompo prie kurio sedi priklauso,

Mano naujas dell su SSD irgi uzsikrauna mygom, geris tas SSD neispasakytas.. O siaip apple yra vieniem darbam, win kkitiem, linux dar kitiem... kiekviena os turi savo stipriasias puses.

liudas777 2012-02-29 22:51

Citata:

Pradžioje rašė Edgaras (Post 196553)

Gerai pasakyta. :xx:

mikis 2012-03-01 09:01

na nelabai sutinku ;) bent jau as ziurejau to win8 pristatima, ir jis tikrai skirtas tokiems dalikams kaip ipadas, ar kitokio pobudzio delninukams, bet tikrai ne naminiam pc :) labai jau nepatogus meniu ir visas jo ishdestimas, ir tikrai abejoju ar bus labai paklausi preke tarp naminiu pirkeju t.y. diagiama i loptopus ar stacionarus, o beja visi snekejo kad win Vista sudas o ne win 7 :) win7 sukasi ant to pacio brandolio kaip ir winxp tik turi daugiau addonu.

Citata:

FAT 2012-03-01 09:03

Citata:

Matai tie win 8 labiau pritaikyti irenginiams su tapsnojimo ekranais. Ant paprasto kompo be tapsnojimo ekrano, jie neefektingi

Finalfour 2012-03-01 11:03

Citata:

Pradžioje rašė FAT (Post 196669)
Matai tie win 8 labiau pritaikyti irenginiams su tapsnojimo ekranais. Ant paprasto kompo be tapsnojimo ekrano, jie neefektingi

Jus darote viena klaida - pagal interfeisa sprendziate apie OS. Win 8 privalumai visai ne interfeise. Interfeisas tik vienas is aspektu. Juk interfeisa galite pasikeisti ir pasidaryti standartine win7 isvazida. Ir kai tai padarysite, manote kad tai taps tie patys win7? Ne velnio. Tai visiskai kita os, ir jos isvaizda tik ziedeliai. Tame ir reples, kad ji skirta IR LIECIMIEMS ekranams. O ne LABIAU lieciiamiems ekranams.

FAT 2012-03-01 11:08

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 196691)
Jus darote viena klaida - pagal interfeisa sprendziate apie OS. Win 8 privalumai visai ne interfeise. Interfeisas tik vienas is aspektu. Juk interfeisa galite pasikeisti ir pasidaryti standartine win7 isvazida. Ir kai tai padarysite, manote kad tai taps tie patys win7? Ne velnio. Tai visiskai kita os, ir jos isvaizda tik ziedeliai. Tame ir reples, kad ji skirta IR LIECIMIEMS ekranams. O ne LABIAU lieciiamiems ekranams.

Lauksime labiau patyrusiu ekspertu nuomones. Mano kaip vartotojo verdiktas aiskus, ji bent kol kas man asmeniskai netinkama OS

Finalfour 2012-03-01 11:25

Citata:

Pradžioje rašė FAT (Post 196695)
Lauksime labiau patyrusiu ekspertu nuomones. Mano kaip vartotojo verdiktas aiskus, ji bent kol kas man asmeniskai netinkama OS

Net neabejoju, kad kai iseidines win9, sakysi ta pati - man verdiktas aiskus, leiku prie win8 :)
Nes visi paprasti useriai ta pati kalbejo pasirodant winxp, win7 ir pan.
Man aisku, kad po ousmecio sedesi su win8 ir dziaugsiesi. Pamatysi :)
Beja, tie patys labiau patyre ekspertai ir sako, kad tai bus revoliucine OS ir labai puiki. Pasiskaityk nete. Pilna tu expertu nuomoniu, tik dar reikia sulaukti galutinio produkto, kad paziureti kaip savo pazadus realizavo Microsoft.

Tomskis 2012-03-01 15:52

as sedziu su winXP, nes man geriausias, esu paprastas vartotojas, special funkciju nenaudoju, turejau win7 dvejuose kompuose, nepatiko.

Finalfour 2012-03-01 15:59

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 196780)
as sedziu su winXP, nes man geriausias, esu paprastas vartotojas, special funkciju nenaudoju, turejau win7 dvejuose kompuose, nepatiko.

Sedetum Tomski su nauju moderniu kompu, kitaip sneketum :) O kad pas tave senas kibiras, dedukciniu metodu nustatyti nesunku - butu naujas kompas, ant winxp nesedetum, nes nauju kompu hardwarui jau seniu seniausiai neleidziami win xp driveriai. Ir kazkodel nemanau, kad isigijes nauja kompa ilgai ir nuobodziai sedetum to modelio fanu saituse, kurie vos ne patys raso win xp driverius naujiems komponentams :) O ant naujo kompo win7 sukasi ne tik kad maloniau, bet ir greiciau nei xp. Ir tai ne paradoksas, paprasciausiai win7 daug geriau ir protingiau isnaudoja naujo hardwaro galimybes, ir nors ant popieriaus winxp reikalavimai mazesni, bet labai daznas atvejis, kai win7 sukasi greiciau.

aware 2012-03-01 16:02

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 196783)
Sedetum Tomski su nauju moderniu kompu, kitaip sneketum :) O kad pas tave senas kibiras, dedukciniu metodu nustatyti nesunku - butu naujas kompas, ant winxp nesedetum, nes nauju kompu hardwarui jau seniu seniausiai neleidziami win xp driveriai. Ir kazkodel nemanau, kad isigijes nauja kompa ilgai ir nuobodziai sedetum to modelio fanu saituse, kurie vos ne patys raso win xp driverius naujiems komponentams :) O ant naujo kompo win7 sukasi ne tik kad maloniau, bet ir greiciau nei xp. Ir tai ne paradoksas, paprasciausiai win7 daug geriau ir protingiau isnaudoja naujo hardwaro galimybes, ir nors ant popieriaus winxp reikalavimai mazesni, bet labai daznas atvejis, kai win7 sukasi greiciau.

Nezinau kaip kam, bet pas mane ant stacionaro sena gera xp versija, ir nieko mandresnio nesinori, laptope irgi buciau irases xp, bet jau pats kompas nebeprieme senesnes versijos kaip vista, kuri laika naudojau ant jo win7, bet pasikeitus i nauja harda kazkodel vel isirasiau vista

Finalfour 2012-03-01 16:07

Citata:

Pradžioje rašė aware (Post 196787)
senesnes versijos kaip vista, kuri laika naudojau ant jo win7, bet pasikeitus i nauja harda kazkodel vel isirasiau vista

Visiskai nesuprantamas sprendimas. Win7 yra ta pati vista, tik su zymiai logiskesniu resursu valdymu ir hardwaro isnaudojimu ir to pasekoje veikianti zymiai greiciau. Rasyti win XP vietoj win7 dar galima rasti tam tikru argumentu, bet win vista vietoj win7 - jau logika nenesa... Nebent pas tave win vista legali ir nori tureti legalu windows. Bet namams tai irgi nesuvokiama koks tolkas is legalumo.

aware 2012-03-01 16:10

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 196788)
Visiskai nesuprantamas sprendimas. Win7 yra ta pati vista, tik su zymiai logiskesniu resursu valdymu ir hardwaro isnaudojimu ir to pasekoje veikianti zymiai greiciau. Rasyti win XP vietoj win7 dar galima rasti tam tikru argumentu, bet win vista vietoj win7 - jau logika nenesa... Nebent pas tave win vista legali ir nori tureti legalu windows. Bet namams tai irgi nesuvokiama koks tolkas is legalumo.

Vista is tos pacios linkomanijos, kaip turbut tavo win7, ir nematau prasmes detis legalius windowsus, o win7 atsisakiau del to,kad kazkodel jie man neprilipo

simaso 2012-03-01 16:13

win7 geriausia OS kokia teko naudotis, o jei kas dar tiek atsilikę, kad nenaudoja jos, tai jų pačių problemos ;] pas mane vista buvo iškart ištrinta tik nusipirkus loptopą ir įsirašytas XP, nes win7 dar nebuvo sukurti ;]

Tomskis 2012-03-01 16:51

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 196783)

vienas kompas stacionarus, nera jis naujas bet galingas, dvieju branduoliu berods, tempia visus naujausius zaidimus, kitas kompas laptopas pries puse metu pirktas, gamykliskai win7 buvo, perrinstaliavau, draiveriai ne visi yra xp windowsams, bet nieko, vistiek geriau nei win7

mikis 2012-03-01 18:30

isisrasik Crysis 2 :D zaisi kaip su tetriu :D rubikais judedamas

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 196813)
vienas kompas stacionarus, nera jis naujas bet galingas, dvieju branduoliu berods, tempia visus naujausius zaidimus, kitas kompas laptopas pries puse metu pirktas, gamykliskai win7 buvo, perrinstaliavau, draiveriai ne visi yra xp windowsams, bet nieko, vistiek geriau nei win7

eSaS 2012-03-01 18:40

du branduoliai tipo daug :xx:

Finalfour 2012-03-01 18:52

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 196813)

Nieko tavo tas stacionarus netempia. Vien jau del to, kad jo vaizdo korta nepalaiko naujausiu sheideriu, nes kai ji buvo pagaminta, jie dar nebuvo sukurti. O naujausi geimai auksciausia rezoliucija ir extra high nustatymais kad eitu, vaizdo kortos reikia brangesnes nei tavo visas kompas kainuoja. Gerai kazkas sako, isimesk cryzis2 ir paziuresi kaip jis eis. As nekalbu apie zaidimu losima ant low, cia reikia saves nemylet kad ka nors losti ant low nustatymu.
O kad sakai winxp geriau nei win7... nejaugi is tiesu taip manai? Jei taip, sita diskusija testi beprasmiska.
As savo kompo su i7 8 branduoliu procesorium nedristu pavadinti labai galingu, o cia kazkas sako kad core2duo galingas ir viska tempia...

FAT 2012-03-01 18:57

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 196841)
du branduoliai tipo daug :xx:

Zmogui naudojanciam senas tecnlogojias, tai kaip kosmosas. Jokiu budu neuzsiminkite jam, kad telefonai jau pradejo eiti su keturiais branduoliais.

Tomskis 2012-03-01 19:11

kiek as naudoju kompa, man per akis jo pakanka, juk gal filmus montuojat vienu metu keturis, kad kompas nepatempia ar ka? foruma varto ir pentiumas pirmas, tokius zaidimus kaip call of duty zaidziu ant high nustatymu, ir man per akis, seip nedaug ir zaidziu aisku zaidimu, na bet kartais vaikyste prisimint idomu, o seip pagrinde internetas. tai kad man visiskai nereikalingi navarotai kazkokie windowsu, as netgi thema pasidare classic, kaip win95 :)

Lengvas 2012-03-01 19:16

FAT su avatarais prikolini labiau nei vodooo su mergom plikom :D tavo idealai cia gal?

Dalius/68 2012-03-01 19:18

Jam patinka asmenybes:xx:

Ermilla 2012-03-01 19:49

Galėtų savo portretą įmest ir ramu būtų:wacko:

Aistė 2012-03-01 20:25

Esu pats paprasciausias vartotojas, visiskai nieko neismanau apie kompiuterius ir OS. Bet po to kai isbandziau win7, i xp ziuret nenoriu :D

Finalfour 2012-03-01 20:42

Citata:

Pradžioje rašė FAT (Post 196849)
Zmogui naudojanciam senas tecnlogojias, tai kaip kosmosas. Jokiu budu neuzsiminkite jam, kad telefonai jau pradejo eiti su keturiais branduoliais.

Jap, htc pries kelias dienas pristate HTC ONE X, kaip tik anas su 4 core ir tegra3.

samagonas 2012-03-01 21:03

Citata:

Pradžioje rašė Aistė (Post 196888)
Esu pats paprasciausias vartotojas, visiskai nieko neismanau apie kompiuterius ir OS. Bet po to kai isbandziau win7, i xp ziuret nenoriu :D

i XP dar galiu pazhiureti, bet Vistas visas ishtryniau, o ten tai hemorojus :)))

Aistė 2012-03-01 21:05

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 196903)
i XP dar galiu pazhiureti, bet Vistas visas ishtryniau, o ten tai hemorojus :)))

Vista ir man nepatiko :D

xenonas 2012-03-01 21:39

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 196898)
Jap, htc pries kelias dienas pristate HTC ONE X, kaip tik anas su 4 core ir tegra3.

garantuoju jei reiktu paaiskint ka cia sapaliojat tai nepagoogline nieko ir nepasakytumet.bile parasyt ka skaites esi kuo daugiau raidziu ir skaiciu o kad nedasuto ka perskaitei tai dzin.
p.s.taikau nebutinai tau finalfour.tiesiog tavo pirma papuole cituot

Finalfour 2012-03-01 21:49

Citata:

Pradžioje rašė xenonas (Post 196914)
garantuoju jei reiktu paaiskint ka cia sapaliojat tai nepagoogline nieko ir nepasakytumet.bile parasyt ka skaites esi kuo daugiau raidziu ir skaiciu o kad nedasuto ka perskaitei tai dzin.
p.s.taikau nebutinai tau finalfour.tiesiog tavo pirma papuole cituot

Gerai kad pasitaisei ;) Nes kaip ir prie duonos is to dasiduriu kartais ;) Beja, jei zmones apie domimasi dalyka googleje info iesko, nera blogai. Blogai tada, kai nieko nepaziureje ir net elementariu faktu nepatikrine savo tiesas desto.

xenonas 2012-03-02 06:56

tikiuos dasiduri ne windowsus perrasinedamas arba dadedamas ram,nes sita bajeri jau kiekvienas darzelinukas moka:)

mikis 2012-03-02 12:58

:)) man primeni draugeli, jis irgi sako mano kompas viska velka, keleta kartu teko nueiti biski i svecius, ir prie to pacio paziurejau kaip jo "kibiras" viska velka, po kokios savaites, pasikvieciau pas save parodit kaip tikras "kibiras" turi vilkti, grizes namo jis labai nusivile ir suprato kaip turi zaistis zaidimas, kad uzdetas maximali rezoliucija nereiskia kad zaidimas, eina normalia eiga :)
tad kol nepazaidei savo call of duty ant kokio rimtesnio nesakik nieko :)

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 196855)
kiek as naudoju kompa, man per akis jo pakanka, juk gal filmus montuojat vienu metu keturis, kad kompas nepatempia ar ka? foruma varto ir pentiumas pirmas, tokius zaidimus kaip call of duty zaidziu ant high nustatymu, ir man per akis, seip nedaug ir zaidziu aisku zaidimu, na bet kartais vaikyste prisimint idomu, o seip pagrinde internetas. tai kad man visiskai nereikalingi navarotai kazkokie windowsu, as netgi thema pasidare classic, kaip win95 :)

Ermilla 2012-03-02 13:49

na ir kas gi čia per auto:)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:53.