![]() |
Kas norite isbandyti Windows 8 Consumer Preview siuskites kol serveris nenuluzo http://msdn.microsoft.com/en-en/windows
|
Isbandziau ir nepatiko, pasiliksiu prie win 7
|
Citata:
|
Citata:
Cia kiap koks w210 savininkas reks kad geriausias/graziausias mersas w210, nes ji ji turi, bet realybes tai nepakeis. Joks w210 neprilygs w211, kaip joks w211 neprilygs w212 ir t.t. ;) |
taigi tik kas antri windowsai buna geri :) laukiam win9 :xx:
|
Citata:
|
Citata:
Win95-viskas ok; Win98-viskas ok; Win2000-net labai ok; WinME-didziausias microsofto faill; WinXP-net labai ok; Win Vista - siek tiek faill, bet ne taip kaip win me savo laiku; Win7-Geriausia OS kol kas. Win8-? |
ME ir nt neturėjai sukeist vietom? Ir šiaip ME fail dėl to, kad buvo pavogta nebaigta nauja os, ir microsoftas norėdamas užgalaistyt tokį įvykį ale išleido naują versiją paskubom - me. O yra kas mac os naudojat?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
na nelabai sutinku ;) bent jau as ziurejau to win8 pristatima, ir jis tikrai skirtas tokiems dalikams kaip ipadas, ar kitokio pobudzio delninukams, bet tikrai ne naminiam pc :) labai jau nepatogus meniu ir visas jo ishdestimas, ir tikrai abejoju ar bus labai paklausi preke tarp naminiu pirkeju t.y. diagiama i loptopus ar stacionarus, o beja visi snekejo kad win Vista sudas o ne win 7 :) win7 sukasi ant to pacio brandolio kaip ir winxp tik turi daugiau addonu.
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Nes visi paprasti useriai ta pati kalbejo pasirodant winxp, win7 ir pan. Man aisku, kad po ousmecio sedesi su win8 ir dziaugsiesi. Pamatysi :) Beja, tie patys labiau patyre ekspertai ir sako, kad tai bus revoliucine OS ir labai puiki. Pasiskaityk nete. Pilna tu expertu nuomoniu, tik dar reikia sulaukti galutinio produkto, kad paziureti kaip savo pazadus realizavo Microsoft. |
as sedziu su winXP, nes man geriausias, esu paprastas vartotojas, special funkciju nenaudoju, turejau win7 dvejuose kompuose, nepatiko.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
win7 geriausia OS kokia teko naudotis, o jei kas dar tiek atsilikę, kad nenaudoja jos, tai jų pačių problemos ;] pas mane vista buvo iškart ištrinta tik nusipirkus loptopą ir įsirašytas XP, nes win7 dar nebuvo sukurti ;]
|
Citata:
|
isisrasik Crysis 2 :D zaisi kaip su tetriu :D rubikais judedamas
Citata:
|
du branduoliai tipo daug :xx:
|
Citata:
O kad sakai winxp geriau nei win7... nejaugi is tiesu taip manai? Jei taip, sita diskusija testi beprasmiska. As savo kompo su i7 8 branduoliu procesorium nedristu pavadinti labai galingu, o cia kazkas sako kad core2duo galingas ir viska tempia... |
Citata:
|
kiek as naudoju kompa, man per akis jo pakanka, juk gal filmus montuojat vienu metu keturis, kad kompas nepatempia ar ka? foruma varto ir pentiumas pirmas, tokius zaidimus kaip call of duty zaidziu ant high nustatymu, ir man per akis, seip nedaug ir zaidziu aisku zaidimu, na bet kartais vaikyste prisimint idomu, o seip pagrinde internetas. tai kad man visiskai nereikalingi navarotai kazkokie windowsu, as netgi thema pasidare classic, kaip win95 :)
|
FAT su avatarais prikolini labiau nei vodooo su mergom plikom :D tavo idealai cia gal?
|
Jam patinka asmenybes:xx:
|
Galėtų savo portretą įmest ir ramu būtų:wacko:
|
Esu pats paprasciausias vartotojas, visiskai nieko neismanau apie kompiuterius ir OS. Bet po to kai isbandziau win7, i xp ziuret nenoriu :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
p.s.taikau nebutinai tau finalfour.tiesiog tavo pirma papuole cituot |
Citata:
|
tikiuos dasiduri ne windowsus perrasinedamas arba dadedamas ram,nes sita bajeri jau kiekvienas darzelinukas moka:)
|
:)) man primeni draugeli, jis irgi sako mano kompas viska velka, keleta kartu teko nueiti biski i svecius, ir prie to pacio paziurejau kaip jo "kibiras" viska velka, po kokios savaites, pasikvieciau pas save parodit kaip tikras "kibiras" turi vilkti, grizes namo jis labai nusivile ir suprato kaip turi zaistis zaidimas, kad uzdetas maximali rezoliucija nereiskia kad zaidimas, eina normalia eiga :)
tad kol nepazaidei savo call of duty ant kokio rimtesnio nesakik nieko :) Citata:
|
na ir kas gi čia per auto:)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:53. |