Mercedes.Benz |
2013-03-07 14:56 |
Citata:
Pradžioje rašė Tomskis
(Post 258592)
pasivaiksciok po turgu, suprasi ka reiskia fraze kibiras, paskui cituok mano postus
|
Turgų? Turguose stovi sulipdyti lavonai ir senienos. Nėra ką ten žiūrėti. Vienas kitą apgaudinėja ir akis drasko. Kažkaip labai arogantiška asmenybe pasirodei. Vos ne kaip kokia pasaulio bamba, milijonierius, 3er ne lygis, mažas, kietas ir t.t. Čia kaip anekdotas kažkoks apie rusus yra kaip atvažiuoja vienas rusas su nauju S mersu, kitas su žiguliu ir pradeda staugti, kad tavo S'as *ūdo krūva, nes brangus remontas ir nepalyginamai dažniau genda negu mano žigulys. Taip ir tu su tuo savo senu mersiuku įsivaizduoji kažkokiu kelių valdovu, o aplink visi kibirai. Palinkėčiau grįžti į realybę.
Citata:
Pradžioje rašė woodoooo
(Post 258693)
tu tokius vejus kalbi ir jau nepirmoje temoje. koks skirtumas apynaujis ar naujas kibiru kibiras jis, kaip ir mano pvz citronas naujas is salono toks pat kibiras tik didelis, kaip ir golfas.
beje cia ne i tema vakar teko pavairuoti golf 7 net nzn ka pasakyt nekenciu golfu bet cia kazkaip kaip kitaip viskas, sumises as, bet ir kibiras :)
|
Citroen ir BMW 3. Čia dar diskusija gali būti? Ne visi nežinia kokio dydžio krovinius vežioja ir prie jūros važiuojant visą savo turtą susikemša į bagažinę. Pilnai pakanka BMW 3 važiuoti 2 suaugę + 2 vaikai. Keli pažystami juos turi. Su šeimom į iškilas, prie jūros važiuoja. Patenkinti ir vargo nemato. Mašinos gan paprastos lyginant su E39/E60, ne taip pinigus siurbia iš kišenės, o ir mašina apynaujė. Golf'as tai ne BMW 3. Golf'as = BMW 1. Kiekviena mašina turi savo paskirtį juk. Šitie spuogai skirti mieste važinėti, kad galėtum belekur juos pastatyti, numesti ir nesijaudinti ar kokių moldingų ar dar kokio bieso neišlups. Lietuvoje tai dar puse velnio vietos yra. Nuvažiuok su S long'ais į Italijos, Prancūzijos senamiesčius. Kaip idiotas juk atrodysi, nes pastatyti be šansų jį ten bus gatvėje, o kur dar negrai visokie dar baisesni už lietuviškus budulius, taršos mokesčiai, todėl ten dauguma centre su tokiais spuogais ir laksto.
Citata:
Pradžioje rašė Arnec
(Post 258694)
|
Pirmųjų metų gamybos, plikas ir dar tokia kaina kosmonautiška. Kiek iš nuotraukų matau, tai priekinės lempos iš vidaus rasoja. Absoliučiai nevertas dėmesio variantas.
|