![]() |
Citata:
Bet as dar galvoju pats ja sutvarkyti, nes man atrodo ten per salnikeli leidzia ta tepala. Dar klausimelis del pavaru dezes matuokles: Jin turi buti tokia pati kaip variklio tepalo matuokle tokia ilga? Pas mane lygtai raudona kamstis yra, bet pacios vielos ner. Gal kas Klaipedoj turit ~98m mersa, prilekciau paziuret kaip pas jus :) |
Matuokles nera ir neturi buti. Forume buvo imestu breziniu kaip paciam pasigaminti arba vaziuok I dirbtuves kurios turi ir pamatuos.
P.S. Kokios spalvos tavo W140 ? |
Citata:
|
Sutvarkiau zodziu as visa vaziuokle, liko tik klibejimas vaira sukinejant is koloneles. Ar pas jus kliba kazkiek?
|
Citata:
|
Buvo ir pas mane klibėjimas, taip ir nesutvarkęs pardaviau :)
|
Turiu dar pora klausimuku :gazuoja:
Del parktroniku: neveikia trys davikliai priekiniai ir visi is desines puses. Ar tinka nuo kitu masinu ar butent nuo orginaliu merso ieskoti reiketu? Del pavaru dezes: Ar sudetingas reikalas pakeisti tepala dezej? Gal esat keite? Zmogelis paprase 250 Lt, tai jeigu keiciasi taip pat nesunkiai kaip variklio tai galvoju gal verta paciam pasiknisti :) |
Citata:
|
Atsirasdavo. Bet pas mane ratai buvo dideli, ir nevežiau iš naujo balansuot, tai negaliu patvirtint, kad vibravo būtent dėl to.
Dėžėje tepalus pasikeisti lengva, kaip ir variklio, bet reikia viską sąžiningai pagal instrukciją atlikti. WIS'e yra detalus aprašymas. Parkingai tik nuo W140. |
Parkingai tik nuo W140.[/QUOTE]
ir nuo w220 |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:56. |