![]() |
as vien paskaites tavo tema nebemegstu savo v8 :confused: :D
|
Citata:
Draugei daviau pravaziuot paklausyt is salies kaip skamba, garselis 'davaj do svidanija' :D smagu, turint omeny, kad cia stockas, tik be katalizatoriu. C140 brabus ar amg niekad gyvenime taip neskambetu. Citata:
Na gal ir ne taip supratom, bet atrodo, kad rimtai tik ieskai prie ko prisikibt :) Nereikia man tos uzuolaidos, ardyt salone tikrai nieko nesiruosiu. |
Dabar tik tinkamai priziuret ir daug daug litru jam :D
Tiesa gaila turint toki modeli, kad nera pas mus trasu, kur butu galima palakstyt |
C'shkes pliusas, kad jinai labai lengva, 100 km/h vaziuojant penkta pavara spaudi gaza ir nepermetant i zemesni begi spaudzia prie sedynes :) tai ir sanaudos pas mane kolkas daugiau 18 neseke mieste. Jauciu ramiai vazinejant galima ir 16-17 isspaust.
Tas tiesa, dar ir slaptu patruliu pilna, baisu :) |
sveikinu su labai idomiu pirkiniu :) isigijai kazka tokio, ramios eksploatacijos. Gausi kada pravezti! :xx:
|
Citata:
|
Citata:
Jums visiems, kurie W211 vairuoja sita ceshke padarytu ispudi tik kaip vaziuoja, prie viso kito jau priprate, o man po C140 jinai visa kaip is akmens amziaus i XXI amziu :D daug visokiu smulkmenu elektroniniu labai smagiu dziugina, apsvietimas nerealus paneles.. :xx: |
pastebejau, kad vienas xenonas sumirksi gan daznai, arba isvis sekundei issijungia ir vel isijungia. Cia jau amen lemputei ar dar kazhka ziuret? Spalva lyg ir vienoda abeju. Jei lempute kalta, tai gal kas man pasakys kokios lemputes ten eina ir kur geras nekinietiskas galima nusipirkt uz prieinama kaina? Galima ir PM ;)
|
Turbut blokelis, geriausia butu pradziai sukeist vietomis
|
o prie blokelio sunku prieit?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:58. |