MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   alteroja - W220 S320 (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=13981)

alteroja 2014-05-03 06:21

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 328869)
Gal ne y trma, bet man tas pats buvo simptomai tokie patys, klaidu jokiu degnostika nieko. Tai kai parejo oro srauto matuokle. Paskui tmt keite viska is eiles irrado :)

cia tavo agurkeliui? :) jos klaidu jokiu tai staras neuzfiksuoja, tik kartais (gal del netolygaus darbo arba nuimto oro filtro) iseina jos rodymai is normu. gaila neturiu daugiau kas su tokiais varikliais vaziuoja persimesciau viska pabandymui.

pucenas 2014-05-03 07:20

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 328870)
cia tavo agurkeliui? :) jos klaidu jokiu tai staras neuzfiksuoja, tik kartais (gal del netolygaus darbo arba nuimto oro filtro) iseina jos rodymai is normu. gaila neturiu daugiau kas su tokiais varikliais vaziuoja persimesciau viska pabandymui.

Jo mano agurkui ko tik nedare autokurte jau buvo sugalvoje, kad siurbliu hana spaudimo nesukele kuro, nes an duju nespeje perjungti ir tt. Kompus vilko visu. Junge ir nieko. Nuleido rankas, sakau velkam i tmt. Ten kokios 3 val. Ir paskambino atlek pasiimti :) nu mano variklis irgi 3.2 buvo tai lb panasus manau.

alteroja 2014-05-03 07:40

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 328871)
Jo mano agurkui ko tik nedare autokurte jau buvo sugalvoje, kad siurbliu hana spaudimo nesukele kuro, nes an duju nespeje perjungti ir tt. Kompus vilko visu. Junge ir nieko. Nuleido rankas, sakau velkam i tmt. Ten kokios 3 val. Ir paskambino atlek pasiimti :) nu mano variklis irgi 3.2 buvo tai lb panasus manau.

siandien lupsiu zvakes, jei jos pasirodys grazios, reikes tada itarinet srauta... :)

alteroja 2014-05-03 12:07

zodziu prileke mano tevukas, uzdejo ranka ant oro paemimo ir pradejo mersas murkti :) zodziu primazina ora ir motoras dirba. atsiveziau kita oro srauto matuokli - vis tiek tas pats. aisku niekas negaranuoja kad jis geras. kazkur reiskia ora gaudo? koks egr nusproges ar uzsikirtes?

pucenas 2014-05-03 12:20

Nusipirk iro srauto matuokle su saltga, kad jai ka grazinsi ir bus aisku ar cia buri ar ne :)

Hunter 2014-05-03 14:21

gal iskrito stuceriai duju pajungimo is kolektoriaus ar dar kas

alteroja 2014-05-03 15:55

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 328896)
gal iskrito stuceriai duju pajungimo is kolektoriaus ar dar kas

Cia tas ar dar kas ir yra. Tik neina konkreciai issiaiskint. Kol kas nulis progreso. Uzkuri ir gesta. Geriausiu atveju pasipurto ir vis tiek misios. Neina sklendes adaptacijos padaryt bet ir atjungus ranka ja judinant vis tiek niekas nepasikeicia. Tikiuosi atsiras protingu kas gali padet.

Tomskis 2014-05-03 16:19

15 metu pas teva garaze masinas taisei, o dabar savo negali sutvarkyt? kaip cia taip :)

alteroja 2014-05-03 16:32

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 328911)
15 metu pas teva garaze masinas taisei, o dabar savo negali sutvarkyt? kaip cia taip :)

15 metu tikrai netaisiau. plius jei butu dyzelis, tai seniausiai klaksetu. su benzais as nedirbes praktiskai. o ir siaip taves kaip moderatoriaus paprasysiu ne kandzias replikas laidzioti, o perkelti tuos kelis puslapius i atskira tema - gal daugiau atsiras suprantanciu. dekoju is anksto.

Hunter 2014-05-03 18:54

kad realiai nieko tam motore nera. zvakes ir matuokle. Dar pas tave lyg nera net oro siurblio
Pasijunk normaliai star'a, o ne rusiska nesamone. Kad as suprasciau angliskai, kad vampyras suprastu vokiskai :D

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:32.