![]() |
tai va, aš su dažytojais kai pašneku, tai sako normaliai tas taivanis, svarbu gerai ir sąžiningai paruošti prieš dažimą ir laikys.
o bent dėl w220 sparnų, tai gydė jeigu jau yra kariesas bent šiek tiek įsimetęs, tai jo jau neišprašysi niekaip - metai-pusantrų ir jau vėl tas pats. |
haha mano W220 praktiškai visas perdažytas prieš puse metų, ligotose vietose jau yra taškelių pakeltų... Jeigu pasiliksiu galvoju priekinius sparnus mest lauk ir ieškot naujų...
|
Levi dazytojai belekaip padare, tai ko noret. Siaip nusmeliavus ir nugruntavus hamerite gruntu, is kitos puses uzvarius hamerite irgi laikys. Bet bendra suma vistiek gausis kokie 500lt uz sparna jeigu ne daugiau. O jeigu sakiau kad geriau uz 300lt sveika imt, tai turejau galvoje is sroto geriau nors ir uz 300lt sveika, kuri dar greiciausiai reikes dazyt jeigu nerasi savo spalvos. tai gausis ~500lt/vnt, bet jis jau laikys, dal is kitos puses galima padengt.
Su taivaniu ten idomi situacija, reikia nuvalyti senus dazus sausoj ir siltoj patalpoj ir tada gerai uzgruntuoti ir nudazyti hamerite. Bet su jais yra kita pagrindine beda - jie yra belekaip padaryti ir nereikia nustebt jeigu viska nudazius jis bus per mazas arba per didelis kai noresi uzdet ant masinos :D |
Citata:
|
eina aisku, bet buvo atveju kurie nesitikejo kad taip buna ir nudazius pamate kad per mazas sparnas :D
|
faktas kad neradau perkambines per 10-15 veikeju kurie ardo masinas sparno todel teko lekti i vilkaviski ir ji imti nes kito varianto neradau. va foto ar cia skaitosi daug surudyje ar labai daug? :)
http://i1286.photobucket.com/albums/...ps7994392d.jpg http://i1286.photobucket.com/albums/...ps115fe5ef.jpg |
aš tokio jau nebedėčiau ant mašinos.
|
nu jo. ir dar 100lt. kad jis čia nesurūdyjęs - čia jis perpuvęs ir sutrešęs. nežinau kas apsiims tau tokį perdažinėti. nebent pardavimui.
|
tai kaip cia dabar nenusikeikus riebiai....
|
nenumirsi dėl to 100lt, ieškokis normalaus. manau kainuos kokie 200-300lt
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:44. |