![]() |
Nu ok, ir aš esu ne vieną šūdą nusipirkęs praeity. Patarčiau neskubėt su pirkimais, pasidomėt ir gerai apgalvot tokius pirkinius, nes tik ištaškysi pinigus ant šlamšto i tiek ;)
|
Citata:
|
Citata:
man labai gaila, kad Lietuvoj didžioji dalis dirba nemėgiamą darbą, kad nusipirktų daiktus, kurie jiems ištikrųjų nereikalingi, kad galėtų pasirodyti prieš žmonės, kurių nuomonė jiems nesvarbi, o jei į šią žodžių seką įtraukti lizingą, tai išvis mirtis alyvose gaunasi :ne: |
Laikrodžiai yra hobis, ir kas jais domisi, gali parekomenduot ir patart. Dabar tokią banalią nesąmonę pasakei, kad nežinau ar juoktis ar verkt :)
|
Labai teisingi Apple zodziai
|
kas domisi laikrodžiais, tiems visų pirmą tai yra kaip įrankis, o ne papuošalas pasipuikavimui prieš kaimyną. kam laikrodis yra vien dėl statuso, su tokiais nėra ką ir kalbėt ;)
|
Citata:
|
Profesionalūs ir geri įrankiai yra brangūs.
|
Citata:
Laikrodis kokio popūdžio įrankis? Koks darbas su juo atliekamas? Kokios specialybės žmogui jis turi būti rimtos firmos? Kuo skiriasi jo funkcija pigaus ir brangaus? |
Citata:
Batmen-as automobili isikviecia su laikrodziu, arba sauna virve. Manau irgi brangus laikrodis |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:37. |