MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Laikrodžiai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1993)

simaso 2018-10-01 09:46

Nu ok, ir aš esu ne vieną šūdą nusipirkęs praeity. Patarčiau neskubėt su pirkimais, pasidomėt ir gerai apgalvot tokius pirkinius, nes tik ištaškysi pinigus ant šlamšto i tiek ;)

Markko 2018-10-01 09:58

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 506480)
Nu ok, ir aš esu ne vieną šūdą nusipirkęs praeity. Patarčiau neskubėt su pirkimais, pasidomėt ir gerai apgalvot tokius pirkinius, nes tik ištaškysi pinigus ant šlamšto i tiek ;)

Pilnai pritariu,na man cia pirmas laikrodis toks rimtesnis po Casio g-shoko..tai pakolkas bus gerai..o apetitas bevalgant ateis :)

Apple 2018-10-01 10:11

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 506480)

Pinigų leidimas turi teikti leidžiančiam asmeniui džiaugsmą, o ką mano aplinkiniai - giliai dzin. Perka sau ir tai kas jam patinka, o ką tu galvoji, tai čia jau tavo problema :)

man labai gaila, kad Lietuvoj didžioji dalis dirba nemėgiamą darbą, kad nusipirktų daiktus, kurie jiems ištikrųjų nereikalingi, kad galėtų pasirodyti prieš žmonės, kurių nuomonė jiems nesvarbi, o jei į šią žodžių seką įtraukti lizingą, tai išvis mirtis alyvose gaunasi :ne:

simaso 2018-10-01 10:18

Laikrodžiai yra hobis, ir kas jais domisi, gali parekomenduot ir patart. Dabar tokią banalią nesąmonę pasakei, kad nežinau ar juoktis ar verkt :)

Hunter 2018-10-01 13:19

Labai teisingi Apple zodziai

simaso 2018-10-01 13:31

kas domisi laikrodžiais, tiems visų pirmą tai yra kaip įrankis, o ne papuošalas pasipuikavimui prieš kaimyną. kam laikrodis yra vien dėl statuso, su tokiais nėra ką ir kalbėt ;)

Apple 2018-10-01 13:53

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 506491)
kas domisi laikrodžiais, tiems visų pirmą tai yra kaip įrankis, o ne papuošalas pasipuikavimui prieš kaimyną. kam laikrodis yra vien dėl statuso, su tokiais nėra ką ir kalbėt ;)

tiems, kam tai yra kaip įrankis, tai tinka bet kuris pigiausias pirmoj pasitaikiusoj parduotuvej už pora EUR. Nes jie laiką visi vienodai rodo.

simaso 2018-10-01 13:57

Profesionalūs ir geri įrankiai yra brangūs.

Apple 2018-10-01 14:13

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 506493)
Profesionalūs ir geri įrankiai yra brangūs.

čia kalbi apie skirtingus dalykus. Įrankis atlikti funkcijai ir statuso demonstravimas du skirtingi dalykai. Čia kaip ir akumuliatorini suktuka, gali pasiimti už 300 EUR DeWalt ir gali už 50 EUR Lidle nusipirkti, funkcija atliks tą pačią. Tik su Lidliniu suktuku būsi išjuoktas stroibatų tarpe. Ir įrankis profesionaliam naudojimui ir namų irgi skirtingi dalykai, namie Lidlinio pilnai pakanka, bet kasdieniam darbui, tai aišku reikia rimtesnių, su gerom garantijom, geru servisu ir t.t.

Laikrodis kokio popūdžio įrankis? Koks darbas su juo atliekamas? Kokios specialybės žmogui jis turi būti rimtos firmos? Kuo skiriasi jo funkcija pigaus ir brangaus?

Rawwslt 2018-10-01 14:21

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 506494)
čia kalbi apie skirtingus dalykus. Įrankis atlikti funkcijai ir statuso demonstravimas du skirtingi dalykai. Čia kaip ir akumuliatorini suktuka, gali pasiimti už 300 EUR DeWalt ir gali už 50 EUR Lidle nusipirkti, funkcija atliks tą pačią. Tik su Lidliniu suktuku būsi išjuoktas stroibatų tarpe. Ir įrankis profesionaliam naudojimui ir namų irgi skirtingi dalykai, namie Lidlinio pilnai pakanka, bet kasdieniam darbui, tai aišku reikia rimtesnių, su gerom garantijom, geru servisu ir t.t.

Laikrodis kokio popūdžio įrankis? Koks darbas su juo atliekamas? Kokios specialybės žmogui jis turi būti rimtos firmos? Kuo skiriasi jo funkcija pigaus ir brangaus?

James Bond reikalingas brangus laikrodis, kad galetu nuodus paleisti! :daro:
Batmen-as automobili isikviecia su laikrodziu, arba sauna virve. Manau irgi brangus laikrodis

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:37.