MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Eimanto W202 C-Class C180 '93 (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2757)

Edgaras 2009-10-27 22:48

aha tai reiskias taip pat forumiete :seile2:

liudas777 2009-10-27 22:54

Arba šiaip užklydo kokia mergina pasieškot draugo. :)

E.Stankevicius 2009-10-27 22:55

Edgarai ne,kaip supratau tik siaip skaitinejo foruma ir parase pirmam pasitaikiusiam,ten ji turejo keleta klausimu del mersiuko,beda turejo siokia tokia,pagalvojo kad zmogus forume vietoj slapyvardzio yra naudojantis pavarde yra brandus ir panasiai ir kad nusimanys kazka apie mersus,nesitikejo kad uzsipuls ant vyrioko ketveriais metais jaunesnio ;) Na bet mums puikiai bendraujasi (mane "veza" vyresnes),tai vat,taip ir gavosi :) O pazinciu ji neieskojo,tiesiog kartais gyvenime taip susiklosto kad net neieskant i glebi ikrenta tau skirtas zmogus.

samagonas 2009-10-27 23:04

Citata:

Pradžioje rašė E.Stankevicius (Post 45429)
Edgarai ne,kaip supratau tik siaip skaitinejo foruma ir parase pirmam pasitaikiusiam,ten ji turejo keleta klausimu del mersiuko,beda turejo siokia tokia,pagalvojo kad zmogus forume vietoj slapyvardzio yra naudojantis pavarde yra brandus ir panasiai ir kad nusimanys kazka apie mersus,nesitikejo kad uzsipuls ant vyrioko ketveriais metais jaunesnio ;) Na bet mums puikiai bendraujasi (mane "veza" vyresnes),tai vat,taip ir gavosi :)

del amzhiaus nepergyvenk,viskas gerai.Pats turejau didele meile 12metu vyresne uzh mane,viskas buvo gerai,kol neprasidejo nesveikos pavydo scenos ,neduok dieve kokia panele gatvej i mane pazhiuredavo,-tai kaip kate i plaukus jai isiveldavo :))) Ishpradzhiu juokinga buvo,po to liudna pradejo darytis,ir teko ishsiskirti,o galejo kazhkas ir gautis. Veliau supratau,kad tai normali vyresnes moters reakcija,ji vyresne darosi greichiau uzh vyra ir sunku tai pripazhinti,o vyrai juk nesensta jie visada erzhilai jauni :))))))
aplamai 2 metai,tai niekis,-bet ruoshkis pasiteisinimams,kodel tu jaunesnis ir kad ji pati grazhiausia ir tu jos niekada nepaliksi del jaunesnes :)))))

E.Stankevicius 2009-10-27 23:10

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 45430)
del amzhiaus nepergyvenk,viskas gerai.Pats turejau didele meile 12metu vyresne uzh mane,viskas buvo gerai,kol neprasidejo nesveikos pavydo scenos ,neduok dieve kokia panele gatvej i mane pazhiuredavo,-tai kaip kate i plaukus jai isiveldavo :))) Ishpradzhiu juokinga buvo,po to liudna pradejo darytis,ir teko ishsiskirti,o galejo kazhkas ir gautis. Veliau supratau,kad tai normali vyresnes moters reakcija,ji vyresne darosi greichiau uzh vyra ir sunku tai pripazhinti,o vyrai juk nesensta jie visada erzhilai jauni :))))))
aplamai 2 metai,tai niekis,-bet ruoshkis pasiteisinimams,kodel tu jaunesnis ir kad ji pati grazhiausia ir tu jos niekada nepaliksi del jaunesnes :)))))

Samagonai 12 metu cia jau rimta....Daug.Draugavau su 2 metais vyresne,dabar yra 4 metu skirtumas... Man 21,jai 25,bet tai visiskai nieko nekeicia,na as pagal savo amziu esu gana rimtas jaunuolis,ir su tom vyresnem bendravimas gaunasi kaip lygius su lygiu... O va su tom iki 20 tai man sunkiai einasi... :) Nerandu nieko bendro su tom mazametem,paziuret grazu bet daugiau tai nafik. "-bet ruoshkis pasiteisinimams,kodel tu jaunesnis ir kad ji pati grazhiausia ir tu jos niekada nepaliksi del jaunesnes :)))))" - cia gerai pasakyta :D :D

Edgaras 2009-10-27 23:51

Citata:

Pradžioje rašė E.Stankevicius (Post 45429)
Edgarai ne,kaip supratau tik siaip skaitinejo foruma ir parase pirmam pasitaikiusiam,ten ji turejo keleta klausimu del mersiuko

nu ale ot pasiseke :good:
man tai nieks neparaso :xx:

samagonas 2009-10-28 00:04

Citata:

Pradžioje rašė Edgaras (Post 45441)

Na bukit zhmones parashykit kas nors Edgarui :juokiasi::juokiasi::juokiasi:

nova 2009-10-28 00:10

Citata:

Pradžioje rašė Edgaras (Post 45441)

vien vardo neuztenka, reikia dar pavardes. keiskis nicka :)

Diavolis 2009-10-28 09:33

Ka as galiu pasakyti, dabar visa foruma turesi i vestuves kviesti :D :D :D

arbuzas 2009-10-28 09:44

Kokia grazi istorija tepalais persismelkusiam forume :) :bounce:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:11.