MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Emigruoti dirbti į užsienį, ar ne ? nuomonės ir patarimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3732)

Garbanius 2014-01-03 16:15

Ziurint dar ka cia palieki ir ten randi. Bet betkokiu atveju as uz vaziavima paziuret pasaulio kas ir kaip.

Apple 2014-01-03 16:18

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 306843)
400svaru i savaite, tai kaip cia 400litu i savaite. tai ka as zn, uz 1600 gali ir cia dirbti, kam miegot ant grindu ir eit i tulika kurio per siknaplaukius prilipusius nesimato ir tapkes prie grindu prilimpa..

+
Citata:

Pradžioje rašė ViliusD (Post 306844)
Dirbu, gyvenu Norvegijoje,dar tik apie 3 metus, bet nieko blogo negaleciau pasakyt, dirbam abu su drauge, vieni nuomojam nama, ant jokio maisto netaupom, ir siaip negaleciau pasakyt, kad taupyciau kur :) laisvai pragyvenam vien is mano algos ir dar lieka uztektinai, o drauges atlyginimas isvis lieka nelieciamas. Tai keista girdet, kad gyvena 10 galvu vienam name ar valgo tik makaronus ir panasiai...

ViliusD, dirbu Lietuvoj, aš ir žmona, turim savo butą, savo mersą, planuojam statyti namą (jau stovėtų jei ne popieriai), savaitgaliais dažniausiai pietaujam/vakarieniaujam restoranuose, atostogaujam užsienį minimum pora kartų per metus, mano atlyginimo užtenka man ir žmonai ir dar lieka krūva, o žmonos išvis neliečiam (nebent ji pati ką perka sau).
Taip, kad užsienis ne rodiklis.

Tie kas nori ir sugeba užsidirba ir čia.

woodoooo 2014-01-03 16:20

visada reikia pagalvot ko tu nori, isvaziuot tipo babkiu uzsidirbt ir uz metu gryzt ar isvaziuot visam laikui, jei vaziuosi uzsidirbt tai giveni taip sakant bendrabucio tipo name 10 snukiu butuke ari 7 dienas per savaite pinigu niekur neleidi ir uz metu gryzti (man cia slyksciausias budas daugelio uzsidirbti ale automobiliui :D) bet kita situaciaj jei isvaziuoji be idejos gryzt, kaip mano brolis gyvena londone, cia turejo buta ji kaip uzstata panaudojo pirkimui namo londone inese pirma inasa bankui, namas nemazas turi du ijejimus ir padalintas i dvi dalis, puse namo isnomuota kitoje gyvena pats teoriskai galetu nedirbti nes ir nuomos pinigu uztenka pragyvenimui, dirba gera darba jau daug metu ten kazkur metro mygtukus prie pulto spaudo uzdirba berods 700 i savaite, labai laikosi to darbo nes net anglai nori to darbo ale skaitosi labai geras (nes daznai tuos darbus kur dirba emigrantai vietiniai spjauna)

p.s. norvegija visai kita parapija.

ViliusD 2014-01-03 16:26

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 306849)
+

ViliusD, dirbu Lietuvoj, aš ir žmona, turim savo butą, savo mersą, planuojam statyti namą (jau stovėtų jei ne popieriai), savaitgaliais dažniausiai pietaujam/vakarieniaujam restoranuose, atostogaujam užsienį minimum pora kartų per metus, mano atlyginimo užtenka man ir žmonai ir dar lieka krūva, o žmonos išvis neliečiam (nebent ji pati ką perka sau).
Taip, kad užsienis ne rodiklis.

Tie kas nori ir sugeba užsidirba ir čia.

Drauges tevai turi savo versla muzieju ir daug ko... Tai zinau, kad ir Lietuvoje galima uzdirbti... Tik man juokinga, kad emigrantus piesia tik juodom spalvom

Hunter 2014-01-03 16:28

Norvegijoj dazniausiai visi bajeriai prasideda kai nori turet tokia masina kaip cia ar geresne "pagal pajamas"

vampyras 2014-01-03 16:29

Citata:

Pradžioje rašė ViliusD (Post 306854)
Drauges tevai turi savo versla muzieju ir daug ko... Tai zinau, kad ir Lietuvoje galima uzdirbti... Tik man juokinga, kad emigrantus piesia tik juodom spalvom

gyvenimas kaip mokykla, niekada napagirs uz neisdauzta langa. :)

ViliusD 2014-01-03 16:29

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 306855)
Norvegijoj dazniausiai visi bajeriai prasideda kai nori turet tokia masina kaip cia ar geresne "pagal pajamas"

Jokios bedos nematau turet nauja automobili cia :mastau:

Hunter 2014-01-03 16:32

Airija irgi panasus atvejis su masinom

vilfoot 2014-01-03 16:50

tomskis biski su palyginimu perlenkei, bet nieko tokio...:D apple,ne visi geri tokie kaip tu ;) kiek jaunu seimu skursta ir gala su galu vos suduria...apie namu statybas ir vaises daugeliui cia pasvajot tik.aiksu,jei tu viska pasiekei savo rankom ir galva,tai esi sektinas pavizdys daugeliui zmoniu.bet kiek asmeniskai pazistu tokiu jaunu ir daug pasiekusiu,tai uz ju nugaru daznai stovi turtingi tevai,gimines,kurie proteguoja ir pastato i reikiamas vezias.tada tik reikia nebuti kvailu,o tik tinkamai judeti nurodyta linkme :)

woodoooo 2014-01-03 16:56

daug tiesos pasakyta

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:02.