![]() |
ir pas mane neplevele buvo, o su kazkokiu skysciu ar pan, nes kai vazinejau per firmas, kad nuimtu ta tonavima, tai niekas neapsieme, nes sake ked nusiema su druskos rugstim ir niekas nenorejo to daryti
|
a kur gaut aparaciuka kad pamatuot? pas mane matosi kad tonuoti , bet nzn ar siekia 30%, as norejau dar pasiniaukti :) turiu galimybe issigraviruot tuos uzrasus AS2 ir pan. bet jeigu jau 30% yra tai bbs tada.
|
pasigauk koki bludinejanti po miesta ekipaza ir paprasyk kad pamatuotu
|
kad vln neturi jie :) gal tik vienas kitas
|
Citata:
|
pas mane elegance. tonuoti gal tiek pat kiek ir avangarde tik kad kazkokiu zaliu atspalviu :) as uzsitamsint vistiek noriu, bet nenoriu kad butu tamsintas tik galas, noriu kad ir priekis nedaug skirtusi.
|
Citata:
|
Pas mane ir zalswu atspalwiu langai soninei! Idomu kiek ten procentu jau yra? O noriu ir uzniaukt nors biski prieki,nes man ir neprie sirdies kaj tik puse tamsinta.
|
ot chebra neturi ka veikt :)))
kam tamsinti langus ir po to lakstyti nuo patruliu? P.S. kai galas tamsintas tai is vis klaikiai atrodo :( |
Pas mane ant darbines uztamsintas galinis stiklas. Tai vaziuojant trasoje nakti - labai puiku ir nieks is galo neakina, bet... vaziuoti atbulam is kokio kiemo - tai jau labai nesmagu, nes ziuri tik i soninius veidrodelius ir vaziuoji kaip su autobusu.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:58. |