![]() |
Esme tame, siandien tepala keiciau, 15k km prasukta, tepalas nedinginejo, karta dapyliau ~250ml, kazkokiu vaziavimo pasikeitimu nera vaziuoja ok, kuriasi ok, dumas juodas buna po ilgo pavazinejimo ramiai, diena paskraidau dumo nerasta, antifrizo sunaudojimas 300-400ml per 20k km, tai jai galvos tarpine butu, manau pasijaustu su skysciu dingimu sitas dalykas
|
Tomskis tesingai sako, nemalti kriausiu, nusiplauti ir ziureti is kur bega. :)
|
Gal per isiurbimo kolektoriaus sklendes? jos ten kazkur panasioj vietoj buna, ir daznas atvejis jei jos susideveje gali tepala leist?
|
Citata:
|
pas mane visas variklis buvo murzinas, nesupratau ar tepalas ar salerka, pasirodo pro kolektoriaus tarpine vare. bet aisku ne taip kad po masina privarvetu
|
Jei rudeni paskutini karta tikrinai tai aisku galejo to tepalo nemazai pribegti.
|
Citata:
|
kolektorius irgi liga sitame modelyje :) pas mane vare per ji, :)
|
Buvo man kad kartais dinginedavo trauka, bandziau kinietiska matuokle isideti, pasitaise porai valandu, po to tas pats ir vis dazniau, tada pravaliau sena matuokle isidejau perskaites kad padeda, trauka nebedinginejo, bet kuro ryjo daug ir masina siektiek padusus, tada nusipirkau pierburgo matuokle nauja pasikeiciau ir visos bedos dingo, ir sanaudos ir trauka atsigavo masina. Taip kad mano matuokle pravalius meluodavo prie didesniu apsuku, tai as siulyciau pasijungt i diagnostika ir ten matysi ar meluoja matuokle ar ne :)
Citata:
|
man su rankiniu buwo ta pati beda, issprendziau ja per 10min. nuemus prie rankinio pedalo plastmase matosi, kad rankinio pedalas nesiekia daciko(nenuspaudzio jo), tai prailginau to daciko koteli uzmoves plastmasiuka (cia jau pagal fantazija, as naudojau kur i visokias absifkes kaisiojasi tokie plastmasiukai)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:49. |