![]() |
Jau neaktualu. Pirmadieni mano mersytis isvaziuoja i Kaliningrada. Biski susiveles esu siuo metu nzn ar dziaugtis ar liudet.
|
400E kokių grybų užvalgei ? vieną dieną kalbi apie vieną, o kitą jau apie pardavima prakalbi :unreal:
|
Citata:
|
Aš pamenu kaip dėl mano ML paskambino ir sako atvažiuojam ir jeigu viskas gerai iškart nuperkam. Tai taip pasimečiau, galvoju gal sakyti, kad nevažiuotų. Bet atvažiavo ir nupirko, tai kokias 5 dienas buvau kaip nesavas :) Gailėjausi kokia pusę metų, kad pardaviau :)
|
@ Ne tas topic...
|
400E, kartais ne prie megos 123 degalinej sanderis ivyko? lekiau paskubom fule ziuret ir lyg uzmaciau kad sidabrinis w124 stovi, tai pagalvojau tavo, o dbr ziuriu jau keliauja i kaliningrada :)
|
Citata:
Citata:
Citata:
Citata:
|
Aš tai truputį nesuprantu. Jei gerai mašina. Tai nafik parduot? Nusipirksiu kažką kitą paskui, vėl vargsi kiek laiko kol prisivesi iki tokio stovio. Gi nieks neparduoda ledinių, arba ledinių pagal tavo skonį. Suprasčiau, jei ten kas negerai būtų, ar būtum numatęs jau kitą pirkt. O čia.. Psichologinis reketas kažkoks:) Ir jei rūdžių nėra, pažiūrėk kiek mobilėse tokie kainuoja. Aišku nereikia lygint mūsų ir DE rinkos. Bet vistiek. Nepasiduok spaudimui, žmogau. Tokių mašinų daugiau nėra, ir nebus (plačiaja prasme) Keep it.
|
o jeigu jam pasiule 6k euru? tai vistiek sakai juozai neverta parduot? as tai tikrai parduociau, ir nusipirkciau kazka naujesnio modernesnio
|
Taigi parašė kiek pasiūlė - 11 tūkst. lt. Už tiek tikrai neverta manau.
|
11k labai normali kaina, kaip uz tokio stovio w124. zinau ta jausma kai gaila parduot ;]
|
Citata:
|
Na jau nėra rūdžių, aplink anteną ką tik dažyta ;) Aš irgi galiu perdažyt ir sakyt kad nėra rūdžių, bet kažkada buvo :) Aišku už tiek verta parduot. Jokio čia stebuklo nėra, tuščias 2.0 ir mechaninė dėžė.
|
Citata:
|
Nemanau, kad w124 yra klasika ir tikrai labai džiaugčiausi, jeigu tokį turėčiau ir už tiek parduočiau. O jeigu jau rudyjo aplink anteną, po dar vienos žiemos rastum ir kitur.
|
jei rudyjo ten , reiskai rudyjo ir kitur :) nera cia ko slepti, amzius daro savo. as irgi dziaugciausi uz tiek pardaves
|
pas visus rudyja, tai kam čia užvest tokią temą išvis ? ;]
|
nes kazkas isivaizduoja kad nerudija pas juos masinos :)
|
Citata:
|
o tai aplink antena kas? :) dar speju koki galini zibinta isemus, ten irgi zidiniu atsirastu
|
Citata:
|
Parduota.
Liko zieminiai ratai R15 195/65, ratai originalios MB ramunes, idealus ratai, padangos labai geros DUNLOP 3D, net norvegiskoj ziemoj problemu neturejau, vaziuotos 2 ziemas, mesos labai daug, beveik kaip naujos padangos, nes vaziuota nedaug, uz 500 atiduociau visa komplekta. |
Maciau tave siandien apie 9h ryto autoturgui, dar vaziavai link Regitros su savo ex 124 :)
|
Citata:
Citata:
|
Sveikas,o tuos ratus tavo parduodamus eitu uzdet ackarikui(w210)?
|
Citata:
|
Citata:
|
Visa info cia: http://mb1.lt/showthread.php?p=218111#post218111
|
2 Attachment(s)
Dar karta DIDELIS ACIU uz sia dovana tau Nerijau! Tik kazkaip sazine grauzia uz tavo toki dosnuma, o uz mano gopsuma :geda:
|
Citata:
|
Citata:
|
Gal kas kokia fotke imestu kaip w210 su tokiais(parduodamais Nerijaus) ratais ziurisi:aciu:
|
Citata:
|
o Juozavai nematai Deimantazz ikeltoje nuotraukoje pravodkės ?
Citata:
|
Tikrai, nepamačiau to post, nes paskutinis anam puslapy buvo, o jau čia prirašyta. Deimantazz, gerą dovaną gavai, būčiau nemažai sumokėjęs už tokią:) ar gal dar nori parduot? :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Imesk foto naujo pirkinio ;)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:28. |