![]() |
Citata:
|
Gal kas žino kaip iš Paypal sąskaitos pinigus pervesti sau į kortelę ?
|
jie persiveda automatiskai, jeigu korteles saskaitos numeris teisingai uzpilditas
o jeigu tu pardavinejai kazoki daikta, ir tau pinigai ikrito, pinigai i kortele ateis tada, kai paspausi knopke kad preke ishsiuntei :) Citata:
|
aha pardaviau prekes ebay ir po 7 dienų pinigus pervedė man į Paypal. Galvojau jie automatiškai persikels į kortelę, bet jie taip ir liko Paypal. Anksčiau Paypal balansas buvo 0, dabar pliusinis.
va radau kaip tai pervesti http://www.ahtim.com/transfer-paypal...a-credit-card/ |
nu pas mane jie automatiskai ikrenta, kai paspaudziu kad preke ishsiusta, kad ir sendien :) blackberry pardaviau
dar zinau knopke yra "my account - withdraw" Citata:
|
.
|
Citata:
|
.
|
Visdelto ash ji paturejau :))) Kita diena imesiu fotkiu. Ne AMG bet vistiek geris :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
butu super jaigu pratirintum kur as esu :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
tai kas cia per aparatas,samagonai ?
|
Citata:
|
w124 250D 88m i siurblio gala nueina 2 laidai, kai juos atjungi gazuojant variklis nebesusipurto, kai fiske sujungta- purtosi. Susipurto tik gazuojant. Kas cia gali but ?
|
Gal kas zinot kur kaune nunesti rageli taisyte iphone 4 reikia pakeisti ir priekini stikla ir galini... Zigmas (katinas mano) numete nuo baro an plyteliu skilo abu :-)
|
nusipirk stikliuka ir repair tools, jie tikrai nekainuos nei puse ka tu sumokesi "remonte" patikek :)
New OEM LCD Digitizer Glass Sreen for White iPhone 4G - US $68.80 bet problema jie honkonge :) Opening Toolkit for iPhone 4 / 4S Screwdriver Tools Pentalobe Screws Repair Kit - $4.25 o kaip viska rasti galim rasti youtubei :) Citata:
|
Citata:
|
kaip pigiai :) kaip lietuvoj :)
Citata:
|
Citata:
|
gal kas zinot kaip su Sprinterio parkingu amsterdamo centre? kur palikt butu geriausia ir nebrangiai dviem paroms? nes paskaiciau kad 5eurai valandai centre. dekui kas zinosit:)
|
Citata:
|
kaip jus idedat judanchius avatarus?
ash bandzhiau idet,bet pas mane nejuda kazhkodel :( |
Citata:
|
nifiga nesigauna
|
As uz toki dalyka :) Turbut pirmas kartas kai ka nors protingo sumaste.
http://www.alfa.lt/straipsnis/141476...28_07-05/?pn=2 |
Citata:
Per anksti suteikti tokia laisve pareigunams, nes pas ju galvose uzprogramuota baudziamoji, bet ne prieziuros funkcija |
Iskylo toks klausimas, dabar atliekant TA meistrai matuoja tepalo temperatura, kisdami kazkoki davikli i varikli, per tepalo matavimo anga, kokiu budu jie pamatuos ta tepalo temperatura, jaigu nera tos angos, o tepalo kieki rodo kompas?
|
Citata:
|
Citata:
|
o tai jega, mentai dar ir diagnostika nemokamai padarys :D
|
Citata:
|
aj cia technikine, nu tai TA diagnostika padarys, as tai nesu mates kad matuotu tepalo temperatura tuvlitoj, sestadieni varysiu masina, paziuresiu ar kas pasikeite
|
Nesuprantu,kam steigti su vienodus padalinius,kurie atliks ta pati darba (maus trusikus,per galva vairuotojams) , ty. policija ir tech. apzhiuru centras. Kam tada ishvis tas tech. apzhiuru centras reikalingas, jei jo darba tikrins policininkai gatveje ir eilini,karta bus trugdomas vairuotojas. Nejaugi nera papraschiau,padaryti taip,kad Technikine,ish karto gerai atliktu darba, o jau visos kitos problemos,tokios,kaip kazhkokie itarimai policinink, apie blogai atlikta tech. apzhiura, lai lieka ju tarpusavio santykiu aishkinimasis. Tikriausiai paduochiau i teisma, jei mane sustabdes mentas, bandytu suabejoti, mano sazhiningumu, jei jau turiu lipduka, ant lango, reishkiasi turiu automobili tvarkinga, o del kitu klausimu,lai kreipiasi i ta centra kur man ji izhdave, ten turi buti visa mano auto apzhiuros istorija. Vienu zhodzhiu apsurdas kazhkoks.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:53. |