![]() |
|
idomu būtų padiskutuot ta tema, reiktų palygint konkrečius modelius, bet esmė tame, kad ios nelagina, o andriucha lagina.
tarkim telefonai apple ir blackberry ilgai užsikrauna, bet poto stabiliai veikia, o android, greit užsikrauna, bet lagina. |
Citata:
Manau, vienos iš pagrindinių laginimo bėdų yra hardware nesuderamumas su software. Pabandyk įrašyti (jeigu pavyks) naujausią iOS versiją į seną iPad'ą ir pamatysi, kad jis irgi veiks ne taip, kaip norėtųsi. Taip pat, Google Play Store atlieka minimalius tikrinimo testus prieš įkeliant programas į parduotuvę, ko pasekoje pilna parduotuvė yra įvairaus šlamšto. Tada būna, kad interneto duomenys eikvojasi "nieko nedarant", baterija laiko ne taip, kaip turėtų ir begalė kitų dalykų vyksta, dėl ko yra kaltinama pati OS. :) |
Citata:
Bet manau, kad lyginant androida ir ios su tokius pat parametrus turincius irenginius, didelio skirtumo nebutu. Tikrai butu idomu patestuoti |
kas liečia blackberry, tai naujas modelis priv bus jau kartu su android os, tai idomu kaip veiks, nes mane tas androidas nervina, negi teks prie obuolio pereit, o tiek metų buvau blackberry fanas ...;/
|
Citata:
|
Citata:
Turiu LEAF nauja modeli, tai jauciu niekada gyvenime nepriprasiu prie meniu ir viso kita. |
Citata:
|
Citata:
tu turi leap, o ne leaf. kai priprasi nebenoresi nieko kito, nes žiauiai patogu. buvau kažkada sumąstęs andriuka išbandyt, po 5 min išjungiau, nes labai nepatiko. prie kiekvienos skirtingos os reikia pripratimo. blackberry hub superinis reikalas, sms, mms, visi paštai ir kiti akauntai prie vietos, galiu bet ką pasiekt per sekunde. |
Citata:
Kai pirma kart atsisedai prie merso su kojiniu stovejimo stabdziu, sakei kad mersas sudas? |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:10. |
|