MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

simaso 2015-10-29 13:07

idomu būtų padiskutuot ta tema, reiktų palygint konkrečius modelius, bet esmė tame, kad ios nelagina, o andriucha lagina.
tarkim telefonai apple ir blackberry ilgai užsikrauna, bet poto stabiliai veikia, o android, greit užsikrauna, bet lagina.

macaque 2015-10-29 13:11

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 407448)
bet to lago tokio nėra.

Bet tai nereiškia, kad jos veikia kitokiu principu. Tiek iOS, tiek Android yra unix based, tad nemanau, kad kažkas kardinaliai skiriasi.

Manau, vienos iš pagrindinių laginimo bėdų yra hardware nesuderamumas su software. Pabandyk įrašyti (jeigu pavyks) naujausią iOS versiją į seną iPad'ą ir pamatysi, kad jis irgi veiks ne taip, kaip norėtųsi. Taip pat, Google Play Store atlieka minimalius tikrinimo testus prieš įkeliant programas į parduotuvę, ko pasekoje pilna parduotuvė yra įvairaus šlamšto. Tada būna, kad interneto duomenys eikvojasi "nieko nedarant", baterija laiko ne taip, kaip turėtų ir begalė kitų dalykų vyksta, dėl ko yra kaltinama pati OS. :)

justinasm 2015-10-29 13:13

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 407450)
idomu būtų padiskutuot ta tema, reiktų palygint konkrečius modelius, bet esmė tame, kad ios nelagina, o andriucha lagina.
tarkim telefonai apple ir blackberry ilgai užsikrauna, bet poto stabiliai veikia, o android, greit užsikrauna, bet lagina.

as tai tikrai nebandau gint kazkurios puses, pas mane blackberry os ir visur kitur linux.
Bet manau, kad lyginant androida ir ios su tokius pat parametrus turincius irenginius, didelio skirtumo nebutu. Tikrai butu idomu patestuoti

simaso 2015-10-29 13:17

kas liečia blackberry, tai naujas modelis priv bus jau kartu su android os, tai idomu kaip veiks, nes mane tas androidas nervina, negi teks prie obuolio pereit, o tiek metų buvau blackberry fanas ...;/

Apple 2015-10-29 13:18

Citata:

Pradžioje rašė justinasm (Post 407453)
as tai tikrai nebandau gint kazkurios puses, pas mane blackberry os ir visur kitur linux.
Bet manau, kad lyginant androida ir ios su tokius pat parametrus turincius irenginius, didelio skirtumo nebutu. Tikrai butu idomu patestuoti

O kodel po metu androidas stringa juodai o iPad kaip naujas ? :)

Apple 2015-10-29 13:19

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 407455)
kas liečia blackberry, tai naujas modelis priv bus jau kartu su android os, tai idomu kaip veiks, nes mane tas androidas nervina, negi teks prie obuolio pereit, o tiek metų buvau blackberry fanas ...;/

Jau blackberry koks sudo gabalas tai padek dieve :malkos: :malkos: :malkos:

Turiu LEAF nauja modeli, tai jauciu niekada gyvenime nepriprasiu prie meniu ir viso kita.

macaque 2015-10-29 13:21

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 407456)

Paskaityk ankščiau mano rašytą postą.

simaso 2015-10-29 13:22

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 407457)

kuo? ;]] bandei su 10os? kokybė padarimo superinė, baterija laiko ilgiau, stabilumas superinis, saugumas superinis. aišku nėra programėlių vaikam pažaist, nes telefonas skirtas verslo segmentui. apple sakei, kad nekalbi niekų, o dabar išsidavei ;]
tu turi leap, o ne leaf. kai priprasi nebenoresi nieko kito, nes žiauiai patogu. buvau kažkada sumąstęs andriuka išbandyt, po 5 min išjungiau, nes labai nepatiko. prie kiekvienos skirtingos os reikia pripratimo. blackberry hub superinis reikalas, sms, mms, visi paštai ir kiti akauntai prie vietos, galiu bet ką pasiekt per sekunde.

justinasm 2015-10-29 13:46

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 407457)

Turiu LEAF nauja modeli, tai jauciu niekada gyvenime nepriprasiu prie meniu ir viso kita.

sudo gabalas, nes priprates kad mygtukai kitam ekrano kampe ar kaip? Pripratimas tarp kokybes nieko neturi bendro. As turiu passport, tai geresnio telefono nesu turejes. Priprast reikejo laiko, tuo laikotrapiu ir as keikiausi. Bet dabar tai tyliai juokiuosi is android ir ios vartotoju. Tyliai todel, kad tik blackberry useriai mane supras :D

Kai pirma kart atsisedai prie merso su kojiniu stovejimo stabdziu, sakei kad mersas sudas?

justinasm 2015-10-29 13:47

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 407456)

gal todel, kad ipad programeles mokamos? :D

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:10.