MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

simaso 2015-10-29 13:50

Citata:

Pradžioje rašė justinasm (Post 407463)
sudo gabalas, nes priprates kad mygtukai kitam ekrano kampe ar kaip? Pripratimas tarp kokybes nieko neturi bendro. As turiu passport, tai geresnio telefono nesu turejes. Priprast reikejo laiko, tuo laikotrapiu ir as keikiausi. Bet dabar tai tyliai juokiuosi is android ir ios vartotoju. Tyliai todel, kad tik blackberry useriai mane supras :D

Kai pirma kart atsisedai prie merso su kojiniu stovejimo stabdziu, sakei kad mersas sudas?

einu dabar iš proto dėl passport silver edition, bet, kad mano q10 vis dar puikiai veikia ir atrodo po poros metų naudojimo ;]

vilfoot 2015-10-29 13:54

turiu telefone android..jokio lago,jokiu pakibimu ar plaukiojimu.ir treti metai jau sekmingai taip :)

Bombardier 2015-10-29 13:56

Citata:

Pradžioje rašė justinasm (Post 407463)
Kai pirma kart atsisedai prie merso su kojiniu stovejimo stabdziu, sakei kad mersas sudas?

Dar blogiau kai vaziuodamas imini kojini stabdi vietoj sankabos :)))

justinasm 2015-10-29 14:04

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 407465)
einu dabar iš proto dėl passport silver edition, bet, kad mano q10 vis dar puikiai veikia ir atrodo po poros metų naudojimo ;]

o kuo jis skiriasi apart isvaizdos?

Siaip kiek nuvyle blackberry su tuo PRIV, bet reiktu patestuoti pries kalbant. Istikro tai nesuprantu kam jie ta android kisa, kai visos android aplikacijos veikia ant blackberry os 10.

Dar del androido ir lago. Kas nors esant bande Google Nexus gaminius? Beveik du metus turejau Google nexus 5, nei karto nebuvo jokio lago. Neabejoju, kad tabletai irgi bus tokie pat geri. Ten tikras androidas ir tik tas vertas lyginimo su ios ir windows. Visi kiti tie sony, samsung ir kitu perdirbti androidai yra konstruktoriai, prikistu dazniausiai nereikalingo slamsto

simaso 2015-10-29 14:10

Citata:

Pradžioje rašė justinasm (Post 407468)
o kuo jis skiriasi apart isvaizdos?

Siaip kiek nuvyle blackberry su tuo PRIV, bet reiktu patestuoti pries kalbant. Istikro tai nesuprantu kam jie ta android kisa, kai visos android aplikacijos veikia ant blackberry os 10.

Dar del androido ir lago. Kas nors esant bande Google Nexus gaminius? Beveik du metus turejau Google nexus 5, nei karto nebuvo jokio lago. Neabejoju, kad tabletai irgi bus tokie pat geri. Ten tikras androidas ir tik tas vertas lyginimo su ios ir windows. Visi kiti tie sony, samsung ir kitu perdirbti androidai yra konstruktoriai, prikistu dazniausiai nereikalingo slamsto

silvery ale geresnė garso kokybė ir dar ten kažkas nežymaus, išvaizda man asmeniškai labiau patinka silverio. o dėl androido apsų tai jie veikia, tik netaip greit kaip blackberiui kurti. esu susimetęs ir google play store pabandimui, kelis apsus isimeciau ir tiek, nelabai man tos programeles reikalingos. o su priv tai galbūt bando rast daugiau vartotoju. man blackberio tik vienas minusas yra, kad negaliu sinchronizuot gmail kalendoriaus su bb. daugiau viskuom patenkintas ;]

Fanax 2015-10-29 14:28

Gal kas turi priejima prie amerikos aukcionu, reiktu, kad kas nors atgamintu pardavimo nuotraukas palei sita VIN 1zvbp8en7a5107216. Buciau dekingas :)

Somesword 2015-10-29 15:04

http://st.salvagebid.com/41594/357021302-1L.jpg

ivedziau i google ir paspaudziau paveiksliukai

Rykštė 2015-10-29 16:03

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 407457)
Jau blackberry koks sudo gabalas tai padek dieve :malkos: :malkos: :malkos:

Turiu LEAF nauja modeli, tai jauciu niekada gyvenime nepriprasiu prie meniu ir viso kita.

jei nebrangiai parduodi-imu,net nebandyk pratintis. :skambina:

b3nz 2015-10-29 16:20

Jei kas kaip ir aš planuojat pirkti telefoną artimiausiu metu, tai siūlyčiau truputį palaukti ;] Xiaomi Mi5/Mi5 Plus turėtų išeiti lapkričio pabaigą (Mi5 kaina Europoje turėtų būti 350-400 eur), o specifikacijos tikrai neblogos. Kas svarbiausia - ir atsiliepimai apie senus modelius (Mi3, Mi4) labai geri (kas keisčiausia, daug kas giria ir surinkimo kokybę.. kiniškos prekės :D), daug kas sako, kad kaip už savo kainą, geresnio varianto tiesiog nebuvo nei savo laiku, nei dabar.

Apple 2015-10-29 16:43

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 407488)
jei nebrangiai parduodi-imu,net nebandyk pratintis. :skambina:

Darbinis :) sau gyvenime tokio nepirkciau

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:57.