![]() |
kad turi lipduka dar nk nereiskia,cia tau ne ispanija :xx: gali ir techa nusipirkt
|
Citata:
P.S juokas juokais, bet toks shlykshtus jausmas apima,kai pagalvoju,jog lietuva dar ant tiek afrika :( Vieni duoda,kiti ima ir vieni kitu nekenchia. |
dar ilgai bus ta afrika
|
man tai gerai ta afrika, viska gali gaut uz pinigus :)
|
Tvarka gera, nors man ir nenaudinga :) Nes: va, pas mane langai tamsinti, visi, o lipdukas apie TA ant numerio yra :) Kaip tai paaiskinsi? ;) Vat del to ir bus mentai gatvese, kurie mane sustabdys, ir panaikins TA, nes nesuderinami dalykai - TA lipdukas ir tamsinti langai :xx:
|
Citata:
|
o aš nebijau - galiu TA nors ir kas mėnesį važiuot su bet kuria mašina :wave:
|
As irgi nebijau, tegu tikrina. Aisku, jei del tepalu demes atims TA tada jau bus nesamone, bet nemanau, kad taip darys. Del tepalu demes einant TA nieko nesako, tai nelabai gales prikibti. Nu bet cia nesigilinam i tokias smulkmenas. As palaikau ideja, jei ji bus protingai vystoma. :)
|
Pripažink, bet nesmagu kai kiemai ir aikštelės priterliotos prasisunkusia alyvą.
|
Citata:
P.S tepalas ishtekejo visas ir vienoj vietoj :))) |
Mentus taigi moko istatymus, kaip apsiginti, visokiausias taktikas ir t.t. bet ju nemoko Automobiliu techninio eksploatavimo, tai kaip jis nieko nesuprasdamas apie automobili gali nustatyti jo bukle? Tie kurie dirba TA centruose turi baigti tam tikrus mokslus ir tureti patirties, cia man kazkaip sitie dalykai nesueina...
|
Citata:
|
Eilinį kartą tas pats vyksta... :confused: tik neseniai buvo kalbama, kodėl Lietuvėlėj tokia prasta padėtis, kodėl neimama kitų šalių patirtis. Ir tik nori priimti kokį gudresnį įstatyma iškarto atsiranda tokių kur paranoja daro iš naujovių. Čia tarp kitko autizmo požymis. Bus protingai suformuluotas įstatymas ir jokie pareigūnai nestabdinės visų mašinų iš eilės ir neprašinės atidarinėti kapoto ir stabdžių netikrins. Bet pamatę lempas šviečiančias į dangų ar duslintuvą nuo kurio dreba stiklai net mano mašinoj tai ir atims tech apžiūrą ir labai gerai. Aš tai labai už tokį įstatymą ir manau kad jis tikrai į naudą, blogiausiu atveju išryškės kokia problema, kurią taip pat išspręsime.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Siaip butu visai logiska, jei butu nustatyta tokia tvarka, jog jei pareigūnas anuliavo TA, per 3 darbo dienas galėtum nemokamai ja praeit. T.y. jei esi isitikines, kad auto tvarkinga ir pareigunas virsijo igaliojimus, vienintelis daiktas, kuri prarastum, butu sugaistas laikas. Jei per ta laika automobilis butu is tiesu sutvarkomas, taip pat visiem butu tik geriau.
|
jaigu tautieciai nebus kvaili, jie perims is vokieciu, vaziuoji su zenonais, sustabdo gauni lapuka ir 2 savaites laiko atnesti irodymams, kad problema ar neteisetas idejimas pasalintas, jaigu ne atvaziuoja nulupa technikine uzdeda baudike, ir visi laimingi :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Ir kaip siryt sekesi su vasarinemis padangomis vaziuoti? ;) Blemba, klimatas LT... As kaip tycia rydienai esu susitares i servisa keist ratus i vasarinius, kas galejo pagalvoti. Na, bet cia Lietuviskas klimatas :) Aisku, kaltas Kubilius, be kalbu net :xx:
|
aš su žieminėmis, į vasarines keisiu po Velykų.
Gal kas patars kaip greičiau ir paprasčiau pašalinti dažus nuo bamperio ? Aišku su švitriniu popieriumi pašalinčiau, bet kad visa tai ilgai užtruks. Gal bandyti su tais dažų nuemėjais kur ant ratlankių užtepi ir dažai visi nusilupa. Bet ar nepradės man bamperio plastmasės lydytis? O jeigu bandyti kaitint su orpute? |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
O del oro - ka kaltint - normaliai ekonomiskai sureguliuotos vyriausybes vadovas duotu komanda issklaidyti debesis ir tiek ziniu....:xx: |
Citata:
|
Nu jo Apple tavo atvejis laimingai baigesi, nesmagu tikrai butu kad su pasekmem butu. As irgi dar neskubesiu, manau ir balandzio vidurio sulauksiu su zieminem :) Juolabiau, kad nuo r17 prie r17 pereisiu :D
|
Citata:
|
|
Citata:
|
puikiai pamenu kai per velykas gausiai snigo seniai seniai
|
Klaipedoje greicio matuokliai puosiasi velykom :xx:
http://klaipeda.diena.lt/vaizdai/alb...tuokliai-11913 |
Kolegos, nesupratau, rytoj kaledos jei nepainioju? Kur eglute nusipirkt, gal kas matete? :xx:
O rimciau, tai... as vakar vasarinius ratus jau uzsidejau, tai nezinau kaip rytoj reikes vaziuot (aciu die siandien nereikia niekur). Apple, kaip tau sekasi siandien? ;) |
katik buvau lauke, tai tokia slapdriba lieva, kad nuo masinos sniego su sluotele nenuvalysi. siandien ryte vaziavau alytus-vilnius, tai vietomis papuldavo ledas ant kelio, valkininkuose busas ant sono gulejo krumuose. as su zieminem padangom pastabdziau, tik abs dirbo ir nestabde, kas su vasarinem vaziuoja , isvis tragedija turetu but.
|
Citata:
|
Nerizikuokit su tom vasarinem, ne tik sau, bet ir kitiems problemu galit sukelt :/
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:37. |