MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Yzzo 2013-03-25 08:25

Be rakteliu, be dokumentu ir be technikines :D

glutaminas 2013-03-25 09:18

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 262359)
Pežo 100kW variklis nėra pats geriausias. Tam variklyje patvariausia yra turbina ir galva. Daugiau viskas streikuoja pradedant purkštukais, baigiant švaistikliais. Vienintelis pliusas, kad jei trūksta diržas, tai vožtuvai lieka sveiki, vat karamislams ir pakėlikams jau liūdniau.
Geriau jau 2,0 HDI 80kW.

o 2.2cdi labai patvarus? neturi ligu? :bum:

Apple 2013-03-25 09:33

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 262397)
o 2.2cdi labai patvarus? neturi ligu? :bum:

Pasak Vampyro, 2,2 cdi negendantis motoras :) o jo žodžiais aš būčiau linkęs tikėti.

pauliukas 2013-03-25 09:44

glutaminas teisingai sako, koks tikslas pirkti visiskai plika C klase, kuri jau ir taip nudeveteva plius metai seni, jei uz ta pacia kaina iseina padorus 407 pezas. Cia jus stebites, kodel zmones uz w123 moka 35k euru ir sakot tai beprotybe, bet paskui patys irodinejat, kad geriau C klase su 2.2 varikliu, kuris neuzmusamas, nei koks apynaujis pezas 407.

Darvienas 2013-03-25 09:48

Citata:

Pradžioje rašė Mercedes.Benz (Post 262192)

B... pasakai žmonėms kokia realybė yra visame normaliame pasaulyje, tai užsipuola kaip maitvanagių gauja.

Va šitas tavo komentaras ir pasako viską apie tave, viskas ką aš jau anksčiau pastebėjau. Ne apie nuomonės išsakymą eina kalba, bet tai kad tu žinai ir taip yra. O kitus kvailiais laikai.
Nusišneki vos ne kiekviename poste ir tikriausiai pačiam dar niolika. Neturiu aš Tau ką daugiau pasakyt, todėl prašau neatsakinėt į mano komentarą.
Pagarbiai, sėkmės.

Apple 2013-03-25 10:11

Citata:

Pradžioje rašė pauliukas (Post 262400)
glutaminas teisingai sako, koks tikslas pirkti visiskai plika C klase, kuri jau ir taip nudeveteva plius metai seni, jei uz ta pacia kaina iseina padorus 407 pezas. Cia jus stebites, kodel zmones uz w123 moka 35k euru ir sakot tai beprotybe, bet paskui patys irodinejat, kad geriau C klase su 2.2 varikliu, kuris neuzmusamas, nei koks apynaujis pezas 407.

Ne ne, aš nesakau, kad geriau pirkti tą pliką ir baisų S203 nei daug naujesnį peugeot. Bet manau motoras MB tikrai geresnis uz Peugeot.

pauliukas 2013-03-25 10:13

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 262403)
Ne ne, aš nesakau, kad geriau pirkti tą pliką ir baisų S203 nei daug naujesnį peugeot. Bet manau motoras MB tikrai geresnis uz Peugeot.

Tai taip, bet ne vien motro patikimumu reikia viskas gristi ;) Yra ir kiti kriterijai, kaip metai, rida, ispildymas ir t.t. :)

Finalfour 2013-03-25 10:35

Citata:

Pradžioje rašė pauliukas (Post 262404)
Tai taip, bet ne vien motro patikimumu reikia viskas gristi ;) Yra ir kiti kriterijai, kaip metai, rida, ispildymas ir t.t. :)

Tai taip. Ir as labiau linkciau prie naujesnio peugeot su visokiais navarotais nei seno nuknisto mb. Bet, kai pasiziuri kaip nuverteja tie visi pezo reno ir visa kita kto kanciajica O, tai... ;)

pauliukas 2013-03-25 10:43

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 262409)
Tai taip. Ir as labiau linkciau prie naujesnio peugeot su visokiais navarotais nei seno nuknisto mb. Bet, kai pasiziuri kaip nuverteja tie visi pezo reno ir visa kita kto kanciajica O, tai... ;)

Tai nuverteja visos masinos, as 2008 metai uz savo sumokejau 84k lt, siandien jei pardavineciau geriausiu atveju gauciau 20k lt. Esme ta, kad as tai suprantu ir del to nesparinu, nes man tas MB atitarnavo su kaupu. Tiek prasukau kilu, kad net nebeziuriu i skydeli :D Ir parintis del to net neketinu, nes reik suvokti, kad automobilis ne investicija, jis niekada neatsipirks, nebent tu su juo pusmeti zadi vazineti, tada gal.

glutaminas 2013-03-25 10:46

kazin kas daugiau nuverteja ar pezai ar mersai.. tam tikri modeliai tai isvis nenuverteja merso.. Bet tokia s klase.. kiek ji nauja kainuoja? kiek kainavo w220 s500 naujas? speju kokie 100k euru minimum. Dabar tvarkingi po 10tukst euru uz 2004metus. taigi, per 9 metus verte nukrito 90tukst euru :D i metus 10 tukst euru :metal: reikia tureti kiausius tokia pirkti, ir nebijot nuvertejimo :boks:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:15.