MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Eidis 2013-03-25 21:24

Nu kaip nusišneki tu tai negaliu. Sakai su 206 baisu 120 eit? Garantuotai nesi bandęs. Mama 4 metus su 1,6 motoru atvažinėjo, dažnai važinėdavo autostrada iš Kauno į Klaipėdą, niekada nebuvo jokių nusiskundimų dėl kažkokių barškėjimų ar dar kažko, o ji tikrai ne tokia, kuri ant 100 vos ne kelkraščiu slenka. 140 ir viskas. Dabar tas pežas laukia kol man 18 sukakos :D Ir nebuvo rimtų gedimų, važiuoja kaip važiavęs. Kažkada čia bandei išsiaiškint kiek forumiečiui metų, bet kai tavęs dar anksčiau paklausė tylėjai. Ko gero vyresnis už mane, jaunesnių čia jaučiu nėr nei aš, bet tu taip į lankas varai, kad vemt verčia kartais. Aš gal ir neišmanau beveik nieko apie mašinas, bet bent jau patyliu, o tu skiedi nesamones. Geriau išvis patylėtum. O dabar, laisvas.

munde8 2013-03-25 21:28

cia man atrodo is tu veikeju kur 077 buvo ar koks ten....experimentais psihologijos uzsieminejo...

Eidis 2013-03-25 21:29

Kad jis čia pats gamtos eksperimentas nepavykęs.

vilfoot 2013-03-25 21:30

Citata:

Pradžioje rašė munde8 (Post 262608)
cia man atrodo is tu veikeju kur 077 buvo ar koks ten....experimentais psihologijos uzsieminejo...

senai audziu minti,kad cia mondeika (MB777) IP adresa pasikeites vel i foruma atbrido,nes mintys ir rasliava tai 1x1:yucky:

Apple 2013-03-25 21:31

Matyt paliko antriems metams ta psicologijos studenta, tai prisikele kaip koks feniksas :D

Edgis 2013-03-25 21:32

Mercedes.Benz, kolkas dar gražiai prašau nekelti konfliktinių situacijų forume. Už forumo teršimą yra griežtos sankcijos.
Visų kitų forumo dalyvių prašyčiau nedalyvauti beprasmėse diskusijose.

Ši tema sekmadienį bus užrakinta, bus atliekami valymo darbai.

Mercedes.Benz 2013-03-25 21:32

Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 262601)
mercedes.benz,osvensimo herakli tu,susikisk savo ta nuomone giliai giliai..jei tau celika baisi,tai man ji grazi yra ir panai tokia masina net labai tinka.kaip tokiu inbiclu reikia buti ir kiekviena zodi kaip uz gryna priimti.tu netaikyk savo tos kategoriskos nuomones visiems.saliamonas mat atsirado.viska jis zino,visur jo nuomone geriausia.gal gali pasakyt,kas ateinanti fules cempa laimes?nueisiu uzmesiu visas santaupas i topsport

Ir kodėl tu man perši savo nuomonę, kad celika graži? Man jinai baisi, o tas naujesnis modelis išvis katastrofa. Štai ir viskas. Beje, sekanti fūlės čempą laimės Lietuva. Bėk statyti visas santaupas. :)
Citata:

Pradžioje rašė hidii (Post 262607)
Nu kaip nusišneki tu tai negaliu. Sakai su 206 baisu 120 eit? Garantuotai nesi bandęs. Mama 4 metus su 1,6 motoru atvažinėjo, dažnai važinėdavo autostrada iš Kauno į Klaipėdą, niekada nebuvo jokių nusiskundimų dėl kažkokių barškėjimų ar dar kažko, o ji tikrai ne tokia, kuri ant 100 vos ne kelkraščiu slenka. 140 ir viskas. Dabar tas pežas laukia kol man 18 sukakos :D Ir nebuvo rimtų gedimų, važiuoja kaip važiavęs. Kažkada čia bandei išsiaiškint kiek forumiečiui metų, bet kai tavęs dar anksčiau paklausė tylėjai. Ko gero vyresnis už mane, jaunesnių čia jaučiu nėr nei aš, bet tu taip į lankas varai, kad vemt verčia kartais. Aš gal ir neišmanau beveik nieko apie mašinas, bet bent jau patyliu, o tu skiedi nesamones. Geriau išvis patylėtum. O dabar, laisvas.

Kai pats su tuo pežu pralėksi 140 km/h, tada ir šnekėk koks kaifas su juo važinėti tokiu greičiu. O dabar, kaip tu pats, sakai - laisvas.

woodoooo 2013-03-25 21:33

as suprantu kad galima pora kartu nusisneket, visko buna, nu bet pastoviai tai... :dauzo:
visas forumas tamstai sako kad nusisneki o tu neinieka nekreipdamas demesio toliau varai, negi nera jokios savigarbos...

Eidis 2013-03-25 21:34

Citata:

Pradžioje rašė Mercedes.Benz (Post 262615)
Kai pats su tuo pežu pralėksi 140 km/h, tada ir šnekėk koks kaifas su juo važinėti tokiu greičiu. O dabar, kaip tu pats, sakai - laisvas.

O tu pats ar lėkei kad sakai? :D

Mercedes.Benz 2013-03-25 21:34

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 262614)
Mercedes.Benz, kolkas dar gražiai prašau nekelti konfliktinių situacijų forume. Už forumo teršimą yra griežtos sankcijos.
Visų kitų forumo dalyvių prašyčiau nedalyvauti beprasmėse diskusijose.

Ši tema sekmadienį bus užrakinta, bus atliekami valymo darbai.

Kaip suprasti konfliktinių? Pasakai, kad celika baisi, nes MAN JI TOKIA YRA. IŠREIŠKIU SAVO NUOMONĘ, o jeigu kažkam nervai nelaiko pamačius tokius žodžius apie celiką, tai ką man dabar daryti? Ar čia tipo jeigu koks modas pasako, kad taip yra, taip ir turi būti ir visi kaip ančiukai kartoja tą patį?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:26.