![]() |
|
Nu kaip nusišneki tu tai negaliu. Sakai su 206 baisu 120 eit? Garantuotai nesi bandęs. Mama 4 metus su 1,6 motoru atvažinėjo, dažnai važinėdavo autostrada iš Kauno į Klaipėdą, niekada nebuvo jokių nusiskundimų dėl kažkokių barškėjimų ar dar kažko, o ji tikrai ne tokia, kuri ant 100 vos ne kelkraščiu slenka. 140 ir viskas. Dabar tas pežas laukia kol man 18 sukakos :D Ir nebuvo rimtų gedimų, važiuoja kaip važiavęs. Kažkada čia bandei išsiaiškint kiek forumiečiui metų, bet kai tavęs dar anksčiau paklausė tylėjai. Ko gero vyresnis už mane, jaunesnių čia jaučiu nėr nei aš, bet tu taip į lankas varai, kad vemt verčia kartais. Aš gal ir neišmanau beveik nieko apie mašinas, bet bent jau patyliu, o tu skiedi nesamones. Geriau išvis patylėtum. O dabar, laisvas.
|
cia man atrodo is tu veikeju kur 077 buvo ar koks ten....experimentais psihologijos uzsieminejo...
|
Kad jis čia pats gamtos eksperimentas nepavykęs.
|
Citata:
|
Matyt paliko antriems metams ta psicologijos studenta, tai prisikele kaip koks feniksas :D
|
Mercedes.Benz, kolkas dar gražiai prašau nekelti konfliktinių situacijų forume. Už forumo teršimą yra griežtos sankcijos.
Visų kitų forumo dalyvių prašyčiau nedalyvauti beprasmėse diskusijose. Ši tema sekmadienį bus užrakinta, bus atliekami valymo darbai. |
Citata:
Citata:
|
as suprantu kad galima pora kartu nusisneket, visko buna, nu bet pastoviai tai... :dauzo:
visas forumas tamstai sako kad nusisneki o tu neinieka nekreipdamas demesio toliau varai, negi nera jokios savigarbos... |
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:26. |
|