![]() |
|
Kas ištrinta nematoma lieka tik jums. Žodžio forumas sąvoką aš žinau. Man ne nuomonės turėjimas ar reiškimas kliūna. Man nepatinka ta įžeidinėjimu lavina, kuri pasipila paskui. Nieko mes nedrąskom, kitu atveju aš jau čia su puse forumo būčiau išsidrąskęs.
O visus ginčų sprendimus, konfliktų ištakas ir t.t. nukelsiu savaitgaliui. Iki tol linkiu laikytis Leopoldo politikos;) |
w168 ne ypac nulaizytas iseina uz 7k lt, beje tikrai moteriska masina, tik kazkodel kiek matau Vilniuje, tai tik vyrai vazineja. 100km/6L mieste dyzelio cia ziema su bloga OSM ir vairuotoja mergina su 2 metu stazu.
Kas del 206 peugeot, tai kad nesikratytu reikia pakaba susitvarkyti ne vien pries tech apziura, kad tik praeitu ;) bus nieko baisaus ir 150km/h ir daugiau. w124 panai su silpnais vairavimo igudziais netinka tik ziema, visa kita skonio ir gyvenimo budo reikalas |
Citata:
Tai ko tu čia dar sėdi, jei nėra įdomumo gali mynt į savo BMWKLUBA :bmwantras::bmwantras: |
Cia ne MB klubas ,o mazu vaiku klubas :D
|
Reikejo ji isbanint jau senai ir butu ramu. :) Kam tokius cia laikyt?:verkia2:
|
O cia jis is bmw? :D
|
chebra baikit nolaifint su tuo forumu. siūlyčiau geriau gyvai susitikt ir bendraut, o ne čia rietis pastoviai, del menkniekių ;]
|
Citata:
--------------- Citata: Pradžioje rašė Mercedes.Benz "B... pasakai žmonėms kokia realybė yra visame normaliame pasaulyje, tai užsipuola kaip maitvanagių gauja." Va šitas tavo komentaras ir pasako viską apie tave, viskas ką aš jau anksčiau pastebėjau. Ne apie nuomonės išsakymą eina kalba, bet tai kad tu žinai ir taip yra. O kitus kvailiais laikai. Nusišneki vos ne kiekviename poste ir tikriausiai pačiam dar niolika. Neturiu aš Tau ką daugiau pasakyt, todėl prašau neatsakinėt į mano komentarą. Pagarbiai, sėkmės. --------------- Už tai susilauki kritikos, nes tau atrodo kad tu viską žinai. Ir tai nėra paprastas nuomonės išsakymas ar diskusija. Tu iki nukritimo įrodinėji kad tu esi teisus ir mes, visi kiti, nieko nesuprantam, nors pats nichrina nesupranti apie ką mes kalbam. Čia kaip kitas jaunuolis sakė - "aš nesuprantu apie mašinas todėl dažniausiai patyliu". Reikėtų tau imti iš jo pavyzdį. Galima nesuprast, galima klaust, ir atsakys, padės, paaiškins. Pagalvok vieną dalyką - jeigu vienas tau sako kad tu nusišneki, tai teisus arba tu, arba jis. Bet kai visi aplinkiniai tau sako kad tu nusišneki tai jau gal ne visuose problema bet tavyje? Susimastyk. Tavo postai pilni nesamonių, ne tavo nuomonės ar kažkokio teiginio, bet paprasčiausiai nesamonių, kliedesių, nusišnekėjimų, kažkokių tai *CENZURA**CENZURA* chren žino iš kur išvestų teorijų ar dar kažkokio šūdo. Pastoviai darai logines klaidas, nesupranti apie ką tau žmonės atsako, dediesi esantis žinovas vos ne kiekvienoje srityje, palyginimai tavo pasirodo ne vietoje ir ne laiku ir ne į temą, prigautas vistiek bandai vartytis ir neturi savigarbos pripažint kad kažko nežinai ir nesupranti. Toki yra tavo komentarai, kokia 90% jų. Ir tau nesuprast kad mes ne atakuojam tave, bet bandom paaiškint kad mes ir tu kalbam net ne apie tuos pačius dalykus. O to nesuprasdamas pradedi dar labiau laikytis įsikabinęs savo komentaro ir aiškint mums kad mes nieko nesuprantam, nors iš tikrųjų pats nesupranti kad ne į temą kalbi. Reikšk tu savo nuomonę, bet daryk tu tai normaliai ir niekas prie taves nesikabins, o dar pliusą uždės. |
Spaudžiu LIKE, Darvienas :) nors vistiek manau, kad jis nesurpas.
|
mjooo, merginai 124 sena triperi mersa :bum:
ot tupu zmoniu yra lietuvoj... http://auto.plius.lt/skelbimai/fiat-...s-2758242.html http://auto.plius.lt/skelbimai/alfa-...s-2708946.html cia ne konkreciai apie tuos modelius, bet kad yra nauju, patikimu, nedaug pravaziavusiu, sio amziaus masinu, uz tokia kaina :) Tai panelei savo nupirk dar 5 nokia, kuri patikima ir ilgai laiko, ir klumpes kurios patvarios ir gerai nesiojasi :metal::metal: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:02. |
|