![]() |
Citata:
|
Na va iskeiciau savo w204 i e84.kai rinkausi masinas prioritetas buvo mersas,bet deja kas man patinka ne mano kisenej.gla nemiau nes visiskai naujas modelis-kazkaip baisoka.cla-per mazas-galva i lubas remiasi.c klase kazkaip pabodo.tai paemiau x1 xdrive 2.0 dyzeliuka su m apdaila.pakolkas patenkintas
|
Uzjauciu. kam nepasitaiko. Dar visas gyvenimas pries akis, bus tu mersu
|
Alkapone - man forde gyde kad daugiausia jie parduoda butent f klases gruzavicioku ir eiles pas juos po puse metu
|
Citata:
|
paklydau ir vel :confused: tik nezinau kuriam laikui. Gaila ne MB, nors turejau jau nusiziurejes viena labai labai idomu MB varianta, kurio dar nepaleidziu is galvos :D
|
Citata:
|
ne ne,parodyk ko nepagriebei. :D
|
Citata:
w211 facelift, AMG, 4matic, airmatic, dauztas lengvai i prieki, kaina superine, bet lietuvoj bus uz 3sav. O as pagriebiau vel Leona, 2007, tikras FR su stage01 chipu, kas reiskia 140kw. Isimylejau ta masina, dar joks auto tiek daug dziaugsmo neteike. Trauka superine, valdomumas geras, isvaizda gera, zodziu labai patenkintas, bet vistiek noriu :zenklas: :D nors dar negaliu atsidziaugti naujuoju pirkiniu :D o ypac trauka, tiksliau tik trauka |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:36. |