MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Laikinai paklydusieji ... :) (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=8631)

aliz 2015-03-14 15:17

Citata:

Pradžioje rašė Alkapone (Post 382122)
Apžiūrėjom šiandien navara, hilux, amarok ir buvom pas ford. Navaros modelis naujas iseina ant dienų, kainos neleidžia visiškai, tiek išorė tiek vidus gan pasenęs, tai ant principo atmetėm, amarok`as per brangus jei tik biški padoresnės komplektacijos. Tai likom prie toyota hilux ir ford ranger, toyota irgi gan senas modelis, kiek išsiaiškinom ganėtinai patvarus. Pačiupinėjom gyvai, viskas gan patiko, visai gausi komplektacija, geros nuolaidos, ford gyvai nebuvo galimybės pažiūrėti, sakė metų senumo modelis, kaina ir akcijos gan geros. Tai apsistojom prie toyotos ir ford, tiesa, ford vaziuojam pirmadienį apžiūrėti. Sakė į naują ford eina toks pat motoras kaip ir į ankstesnį, gal žinot kaip jie? Ford`as duoda 5 metų garantiją, gal tai kažkiek užtikriną neblogą kokybę?

Ūkis turi tris ranger'ius. Tik geri atsiliepimai. Pirmasis 04, Antras 11, o trecias 14 metų. Visi naudojami gan agresyviai. Kas tvarkyta tik važiuoklė. Varikliai, dežės nieko nedaryta. Yra ir Hiluxas, bet jis toks vangokas, gal sunkesnis. Man pas jį trūksta traukos. Mieliau sėdu i Rangerį :vairuot: Pavažiuok ir nuspresi pats kuris mielesnis iš šitų variantų tikrai abu patikimi tiek hilux tiek ranger :wave:

lisas 2015-03-16 16:36

Na va iskeiciau savo w204 i e84.kai rinkausi masinas prioritetas buvo mersas,bet deja kas man patinka ne mano kisenej.gla nemiau nes visiskai naujas modelis-kazkaip baisoka.cla-per mazas-galva i lubas remiasi.c klase kazkaip pabodo.tai paemiau x1 xdrive 2.0 dyzeliuka su m apdaila.pakolkas patenkintas

Tomskis 2015-03-16 20:31

Uzjauciu. kam nepasitaiko. Dar visas gyvenimas pries akis, bus tu mersu

wzikas 2015-03-16 20:42

Alkapone - man forde gyde kad daugiausia jie parduoda butent f klases gruzavicioku ir eiles pas juos po puse metu

Alkapone 2015-03-16 22:29

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 382459)
Alkapone - man forde gyde kad daugiausia jie parduoda butent f klases gruzavicioku ir eiles pas juos po puse metu

Jie sakė, kad visa rinka jų ne į europą, čia tik labai maža dalis jų atkeliauja, turi dabar 2 vienetus Lietuvoj, sakė jei užsisakyt, tai laukt puse metų ir į viršų.

sharrasitto 2015-03-22 11:11

paklydau ir vel :confused: tik nezinau kuriam laikui. Gaila ne MB, nors turejau jau nusiziurejes viena labai labai idomu MB varianta, kurio dar nepaleidziu is galvos :D

Marius000 2015-03-22 11:18

Citata:

Pradžioje rašė sharrasitto (Post 383045)
paklydau ir vel :confused: tik nezinau kuriam laikui. Gaila ne MB, nors turejau jau nusiziurejes viena labai labai idomu MB varianta, kurio dar nepaleidziu is galvos :D

Parodyk ka vel nugriebei :)

Rykštė 2015-03-22 11:39

ne ne,parodyk ko nepagriebei. :D

sharrasitto 2015-03-22 11:55

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 383051)
ne ne,parodyk ko nepagriebei. :D

ko nepagriebiau nerodysiu, nes dar gal tu griebsi :D o as vis dar galvoju ar nereiketu man jo paimti.

w211 facelift, AMG, 4matic, airmatic, dauztas lengvai i prieki, kaina superine, bet lietuvoj bus uz 3sav.

O as pagriebiau vel Leona, 2007, tikras FR su stage01 chipu, kas reiskia 140kw. Isimylejau ta masina, dar joks auto tiek daug dziaugsmo neteike. Trauka superine, valdomumas geras, isvaizda gera, zodziu labai patenkintas, bet vistiek noriu :zenklas: :D nors dar negaliu atsidziaugti naujuoju pirkiniu :D o ypac trauka, tiksliau tik trauka

Marius000 2015-03-22 11:57

Citata:

Pradžioje rašė sharrasitto (Post 383054)
ko nepagriebiau nerodysiu, nes dar gal tu griebsi :D o as vis dar galvoju ar nereiketu man jo paimti.

w211 facelift, AMG, 4matic, airmatic, dauztas lengvai i prieki, kaina superine, bet lietuvoj bus uz 3sav.

O as pagriebiau vel Leona, 2007, tikras FR su stage01 chipu, kas reiskia 140kw. Isimylejau ta masina, dar joks auto tiek daug dziaugsmo neteike. Trauka superine, valdomumas geras, isvaizda gera, zodziu labai patenkintas, bet vistiek noriu :zenklas: :D nors dar negaliu atsidziaugti naujuoju pirkiniu :D o ypac trauka, tiksliau tik trauka

Cia tas is kauno geltonas? :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:36.