![]() |
|
Pries tris savaites buvo kainos vienodos jozitoj ir skule, skirtumas toks tik, kad skule eiliu nebuvo.
|
Citata:
jiems reklamos reikia, ir pavadinima keist. |
As tai del kainos vaziuociau ne del pavadinimo
|
Neste lyg tik is Suomijos bent jau dyzeli gabenasi, o jozita tai kaip ir didzioji dauguma tinklu gabena is Mazeikiu. O tos pasakos apie kuro kokybe tai sunku patiket, kadangi ta jozita krato pastoviai tikrindami kuro kokybe, manau jau senai butu konkurentai pasirupine sio tinklo likimu :) pats ten asmeniskai kaip ir nepilu, nes vieta man nepatogi, bet kai miesto teritorijoje atsidarys daugiau tokiu tinklu tai bus jega :) kainu skirtumas vien dabar apie 11-12ct, kiek susitaupo paskaiciuot nesunku
|
Citata:
|
aš tai irgi nesuprantu kuo tikėt. pažiįstamas į V6 3.2 sprinterį pilą visokį brudą, o į savaite suka po 5k km ir viskas ok. draugas į apynauji jaguarą pylė iš pigios degalinės ir pradėdavo mest klaidas kažkokias su dpf, užsipila iš statoilo ar neste ir vėl viskas ok.
|
jozita ir taip uzdirba is to kuro, kad kainos mazos tai nereiskia, kad prastas kuras. Mazesnes kainos, bet klientu zymiai daugiau
|
Perku dujas sildymui tai siais metais nors Jozita ir nesiule maziausia kaina is principo juos pasirinkau del sveiko verslo. Kas liecia kuro kokybe man gyliai dzin nes retas kuris ilgam masina vairuoja.
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:12. |
|