MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Juokeliai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1964)

Tomskis 2013-08-23 17:24

nedaug cia lietuviu supranta tokius bairius :) buvau jurmaloj KVN festivali liepos men, nerealus dalykas, visa rugpjuti comedy festivalis vyksta , reiktu kada aplankyt

Apple 2013-08-23 17:48

Man rusu humoras ko gero geriausias. Aisku kai kada siek tiek nusivaziuoja, bet siaip dazniausiai tikrai juokingas :) Noreciau nuvaryt i KVN ar comedy club.

Tomskis 2013-08-23 18:03

tai va kitamet galim kooperuotis. seip tik as su zmona ir vaziavom dviese.

Apple 2013-08-23 18:10

As tai be zmonos vaziuociau, ne ji rusu humoro vapse nesupranta :D as zvengiu iki asaru, o ji i mane kaip i debila ziuri :D

Tomskis 2013-08-23 18:11

nu tai zmona gales alkoholiu piknaudziaut kol mes juos juoksimes :)

Artunas 2013-08-24 07:30

Žmona sako vyrui:
- Aš labiau vertinu vyrų protą, o ne kūną...
Vyras:
- Tai žinoma! "Kūnas" anksčiau ar vėliau nustos stovėt, o protą galėsi p*st visą gyvenimą!

simaso 2013-08-24 12:06

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 284077)
Žmona sako vyrui:
- Aš labiau vertinu vyrų protą, o ne kūną...
Vyras:
- Tai žinoma! "Kūnas" anksčiau ar vėliau nustos stovėt, o protą galėsi p*st visą gyvenimą!

;D geras

Artunas 2013-08-24 20:32

Cia gal biski ne i tema, bet gera bico komentara perskaiciau po straipsniuko apie Martinele :D

Tinuterašė:
Kuo lieknesne tuo graziasne. Lieknumas tau tinka ir jaunesne atrodai. Tik gaila, kad veideli tom injekcijoms susigadinus.... Atitintu veidukas tai apskrita liuksiskai atr...
yra 1 atsakymas
Bet, kad jos veideliui " atitinti" nera prosvaisciu.Jis toks ir yra, tik kad tos injekcijos ji padare amziams kvailai nustebusi. Toks vaizdas, kad dar klausymo neisgirdo, o atsakymo jau nezino.

Finalfour 2013-08-24 22:09

As martinele maciau pries savaite gal pajuri Palangoj. Negalejau patiket, bet - ji kaip tik iseidinejo is pliazo, kuriame per smeli klampojo su aukstakulniais. Kulnai smigo i smeli, o ji kojas stengesi statyti i viena linija eidama ir islaikyti ta tipiska banguojancia uzpakaliu eisena, kaip per telika kai parodo. Vaizdelis buvo jau ne juokingas, o kraupus. Smegeneliu ten ne 0 pas ja, bet absoliutus nulis, ten -273 zemiau celisijaus berods :D

Apple 2013-08-24 22:14

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 284132)
As martinele maciau pries savaite gal pajuri Palangoj. Negalejau patiket, bet - ji kaip tik iseidinejo is pliazo, kuriame per smeli klampojo su aukstakulniais. Kulnai smigo i smeli, o ji kojas stengesi statyti i viena linija eidama ir islaikyti ta tipiska banguojancia uzpakaliu eisena, kaip per telika kai parodo. Vaizdelis buvo jau ne juokingas, o kraupus. Smegeneliu ten ne 0 pas ja, bet absoliutus nulis, ten -273 zemiau celisijaus berods :D

:juokiasi: :juokiasi: :juokiasi:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:01.