![]() |
nedaug cia lietuviu supranta tokius bairius :) buvau jurmaloj KVN festivali liepos men, nerealus dalykas, visa rugpjuti comedy festivalis vyksta , reiktu kada aplankyt
|
Man rusu humoras ko gero geriausias. Aisku kai kada siek tiek nusivaziuoja, bet siaip dazniausiai tikrai juokingas :) Noreciau nuvaryt i KVN ar comedy club.
|
tai va kitamet galim kooperuotis. seip tik as su zmona ir vaziavom dviese.
|
As tai be zmonos vaziuociau, ne ji rusu humoro vapse nesupranta :D as zvengiu iki asaru, o ji i mane kaip i debila ziuri :D
|
nu tai zmona gales alkoholiu piknaudziaut kol mes juos juoksimes :)
|
Žmona sako vyrui:
- Aš labiau vertinu vyrų protą, o ne kūną... Vyras: - Tai žinoma! "Kūnas" anksčiau ar vėliau nustos stovėt, o protą galėsi p*st visą gyvenimą! |
Citata:
|
Cia gal biski ne i tema, bet gera bico komentara perskaiciau po straipsniuko apie Martinele :D
Tinuterašė: Kuo lieknesne tuo graziasne. Lieknumas tau tinka ir jaunesne atrodai. Tik gaila, kad veideli tom injekcijoms susigadinus.... Atitintu veidukas tai apskrita liuksiskai atr... yra 1 atsakymas Bet, kad jos veideliui " atitinti" nera prosvaisciu.Jis toks ir yra, tik kad tos injekcijos ji padare amziams kvailai nustebusi. Toks vaizdas, kad dar klausymo neisgirdo, o atsakymo jau nezino. |
As martinele maciau pries savaite gal pajuri Palangoj. Negalejau patiket, bet - ji kaip tik iseidinejo is pliazo, kuriame per smeli klampojo su aukstakulniais. Kulnai smigo i smeli, o ji kojas stengesi statyti i viena linija eidama ir islaikyti ta tipiska banguojancia uzpakaliu eisena, kaip per telika kai parodo. Vaizdelis buvo jau ne juokingas, o kraupus. Smegeneliu ten ne 0 pas ja, bet absoliutus nulis, ten -273 zemiau celisijaus berods :D
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:01. |