![]() |
|
visos pakuotes su sidbriniu lipduku yra originalios detales, pagrindinis sandelys gamersheime, lietuviai viska gauna i reutlingeno, zinoma jis siuncia ne po viena detale o po kelis simtus, lenkai turi jas supakuoti po viena, todel ir pakuotes lenkiskos, o detales gaminanavos vos ne visame pasaulyje, filtrai kinijoje davikliai finland ir pan :) tiek ziniu is mano puses, na jaigu lengai ikala padirbtas detales niekas nebepades :xx:
|
Citata:
|
buvau pas pazystama gariunu turguj, toj pusej kur autodalis pardavineja, padangu pilni garazai, zodziu bairis toks kad atveze tepalu backa (200ltr) "no name" firmos, tas ziuriu issitraukia naujus bakelius ELF, Shell, Castrol, Mobil ir t.t. ir is tos backos supila tepala i tuos bakelius skirtingu firmu, ir pardavineja skirtingom kainom :) ir jis ne vienas toks, aplink visi tokie pat
|
Citata:
|
Citata:
Tai ka chebra pagalvotu pirkdami tarkim originalia Pezo pravodke, igaliotoje atstovybeje lietuvoje. ir gautu ja su lipduku Made in Lithuania. jauciu nusautu pardaveja :D o ji originali 100% |
Citata:
|
Citata:
|
Labai svarbi informacija :D
|
Citata:
ai dar esu savo mersui posparni kaires puses uzsisakes lenkiska, atsiunte 3kart desines puses is 4to karto gavau tinkamos puses, ir tai jis ne visai tiko :D |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:36. |
|