MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Laikinai paklydusieji ... :) (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=8631)

Hunter 2015-03-22 19:43

AMG nusipirko, tai jau drasus cia pamokslus skaityti :D

kesha 2015-03-22 20:19

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 383132)
tai čia tavo pačio problema, o ne rinkos. šiandien visai padorų s211 e220 mačiau už 3600eur.

beik,e klase su 220motoru is principo nesiderina su padorumu:donttellme:

sharrasitto 2015-03-22 20:27

1 Attachment(s)
:D

Attachment 13516

sportbatis 2015-03-22 20:34

Citata:

Pradžioje rašė sharrasitto (Post 383158)

nuuu, tai davai placiau :D kas per sirdis pas ji? atrodo tai idomiai.

sharrasitto 2015-03-22 20:39

Citata:

Pradžioje rašė sportbatis (Post 383159)
nuuu, tai davai placiau :D kas per sirdis pas ji? atrodo tai idomiai.

tikras FR modelis, 140kw dyzelis, trauka nereali :crazy2:

sportbatis 2015-03-22 20:43

nesuprantu. 8.2sec iki 100 raso :D ar as ne ten ziuriu. kazka tu cia sarai mali man su ta trauka :D

Artunas 2015-03-22 20:48

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 383147)
AMG nusipirko, tai jau drasus cia pamokslus skaityti :D

Ne todėl, tai mano kazkelintas MB ir vairuoju daug metu tik MB, todel galiu pamokslus skaityt :D

Man tik keista kaip ne kurie vis svaigsta kaip jie nori ir myli MB, bet kazkodėl modeliai vienas po kito eina ne tie kur jie nori ;)

Eidis 2015-03-22 20:55

Citata:

Pradžioje rašė sharrasitto (Post 383160)
tikras FR modelis, 140kw dyzelis, trauka nereali :crazy2:

Tai chipintas bus. Originaliai tai tik 125kw ėjo.

sharrasitto 2015-03-22 20:57

Citata:

Pradžioje rašė sportbatis (Post 383161)
nesuprantu. 8.2sec iki 100 raso :D ar as ne ten ziuriu. kazka tu cia sarai mali man su ta trauka :D

8.0 iki simto oficialiai, pas mane chipuotas jis dar mazumele :D

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 383162)
Ne todėl, tai mano kazkelintas MB ir vairuoju daug metu tik MB, todel galiu pamokslus skaityt :D

Man tik keista kaip ne kurie vis svaigsta kaip jie nori ir myli MB, bet kazkodėl modeliai vienas po kito eina ne tie kur jie nori ;)

vertinu mersus ir jauciu jiems didziausia simpatija, ne tik automobiliams, bet ir paciam brandui, tokiam kaip MERCEDES-BENZ, bet nesu ligonis ir gyvenime nepraleidziu progos isbandyti ir kitu markiu automobiliu, o tiksliau, viskas vardan to, jog is to iseina uzdirbti. Savo juoda leona pardaviau su dideliu pliusu, nematau prasmes pirkti pirma pasitaikiusi mb ir eiti su juo i dideli minusa, kol turiu jegu, laiko ir noro, tol zaisiu ir dasidursiu papildoma kapeika, neeikvodamas dideliu pastangu. Tiesiog tereikia tinkama modeli nupirkti ir speti laiku parduoti. Man nera priimtina ta fanatiska meile kazkokia markei, kai zmones nera mate ir bande kitu markiu automobiliu, isikabina viena ir eina ta pacia vaga ir visai nesvarbu, kad tai issaukia dideli - - -. Reikia prisitaikyti prie situacijos ir jeigu yra proga isnaudoti ja :)

Artunas 2015-03-22 21:01

Citata:

Pradžioje rašė sharrasitto (Post 383167)
8.0 iki simto oficialiai, pas mane chipuotas jis dar mazumele :D

vertinu mersus ir jauciu jiems didziausia simpatija, ne tik automobiliams, bet ir paciam brandui, tokiam kaip MERCEDES-BENZ, bet nesu ligonis ir gyvenime nepraleidziu progos isbandyti ir kitu markiu automobiliu, o tiksliau, viskas vardan to, jog is to iseina uzdirbti. Savo juoda leona pardaviau su dideliu pliusu, nematau prasmes pirkti pirma pasitaikiusi mb ir eiti su juo i dideli minusa, kol turiu jegu, laiko ir noro, tol zaisiu ir dasidursiu papildoma kapeika, neeikvodamas dideliu pastangu. Tiesiog tereikia tinkama modeli nupirkti ir speti laiku parduoti. Man nera priimtina ta fanatiska meile kazkokia markei, kai zmones nera mate ir bande kitu markiu automobiliu, isikabina viena ir eina ta pacia vaga ir visai nesvarbu, kad tai issaukia dideli - - -. Reikia prisitaikyti prie situacijos ir jeigu yra proga isnaudoti ja :)

Viskas labai teisingai išdestyta ;)
Tai vadinama sveika komercija, sėkmės joje tau ir lauksim kazko ka galėtume aptart ;)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:35.