MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Laikinai paklydusieji ... :) (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=8631)

wzikas 2015-03-22 21:15

keisti jus - suprasciau dzipui 7-8 sek yra neblogai, bet ka su tokiom skarbonkem gaudyt visai neaisku

Tomskis 2015-03-22 21:26

medzius, sviesoforus, pesciuosius...

Asterix 2015-03-22 21:30

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 383132)
tai čia tavo pačio problema, o ne rinkos. šiandien visai padorų s211 e220 mačiau už 3600eur.

kriterijuose tik 2.7 arba 3.2 motorai

wzikas 2015-03-22 22:15

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 383171)
medzius, sviesoforus, pesciuosius...

Nematau dabar gatvese kad bespredela kas darytu - mano laikais kai CRXai, troikes, Kadetai valde tai sakes kas daresi. Pirma masina buvo VR6 tautovezis, net nemokejau normaliai begius jungines is 2 startavau ir iki 90 isukdavo pradziai buvo per akis :) O dabar vienas staigus persimetimas is 3 juostos i pirma ir atgal jau chuliganiskas vairavimas ir vos ne stuke eur. Sunku jaunimui - nera kur net spustelt.

Darinis 2015-03-22 22:24

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 383176)
Nematau dabar gatvese kad bespredela kas darytu - mano laikais kai CRXai, troikes, Kadetai valde tai sakes kas daresi. Pirma masina buvo VR6 tautovezis, net nemokejau normaliai begius jungines is 2 startavau ir iki 90 isukdavo pradziai buvo per akis :) O dabar vienas staigus persimetimas is 3 juostos i pirma ir atgal jau chuliganiskas vairavimas ir vos ne stuke eur. Sunku jaunimui - nera kur net spustelt.

Nuleki y kacergine ir gali spaust kol akys issoks:) miesto gatves tam neskirtos

alteroja 2015-03-23 05:11

Citata:

Pradžioje rašė sharrasitto (Post 383167)
8.0 iki simto oficialiai, pas mane chipuotas jis dar mazumele :D

vertinu mersus ir jauciu jiems didziausia simpatija, ne tik automobiliams, bet ir paciam brandui, tokiam kaip MERCEDES-BENZ, bet nesu ligonis ir gyvenime nepraleidziu progos isbandyti ir kitu markiu automobiliu, o tiksliau, viskas vardan to, jog is to iseina uzdirbti. Savo juoda leona pardaviau su dideliu pliusu, nematau prasmes pirkti pirma pasitaikiusi mb ir eiti su juo i dideli minusa, kol turiu jegu, laiko ir noro, tol zaisiu ir dasidursiu papildoma kapeika, neeikvodamas dideliu pastangu. Tiesiog tereikia tinkama modeli nupirkti ir speti laiku parduoti. Man nera priimtina ta fanatiska meile kazkokia markei, kai zmones nera mate ir bande kitu markiu automobiliu, isikabina viena ir eina ta pacia vaga ir visai nesvarbu, kad tai issaukia dideli - - -. Reikia prisitaikyti prie situacijos ir jeigu yra proga isnaudoti ja :)

tai man atrodo reikėtų ne trauką (kuri daugeliui mb nepaliks įspūdžių) akcentuoti, o pelną.

sportbatis 2015-03-23 07:32

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 383184)
tai man atrodo reikėtų ne trauką (kuri daugeliui mb nepaliks įspūdžių) akcentuoti, o pelną.

nu :D tas spuogas siek tiek greiciau vaziuoja nei mano keliu tonu karve, tai kame cia prikolas?

simaso 2015-03-23 08:22

kas iš tos traukos, jei nei vaizdo, nei kokybės, nei prabangos nerasta. vienas gyvenimas gi duotas ;] sharrai, bobiška čia mašina ;]]]

sharrasitto 2015-03-23 08:34

jus keisti zmones :)

Rykštė 2015-03-23 08:43

nenoriu pasirodyt nesuprantantis apie greiti :D ,bet 8s iki 100km/h jau skaitosi raketa? ir toks ne pats didziausias modelis...........

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:37.