MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Laikinai paklydusieji ... :) (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=8631)

sharrasitto 2015-03-23 08:47

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 383204)
nenoriu pasirodyt nesuprantantis apie greiti :D ,bet 8s iki 100km/h jau skaitosi raketa? ir toks ne pats didziausias modelis...........

na pas mane jis burtas, ne stock, bet tebunie nevalyt :D man nuo to sirdies neskauda :D gal per stipriai issireiskiau, nes pamirsau, kad cia puse forumo su penkiasekundinem vazineja ;)

wzikas 2015-03-23 08:54

Tai viskas tvarkoj, grazus tas seatas ir ekonomiskas, bet tos 7-8 sek dzipam virs 2 tonu gal ir rodiklis, bet ne miesto nuograuzai. Nors tikiu kad vistiek be garso izoliacijos vejas svilpia, koks blow offas snypscia, turbina cypia, sportine sankaba spiria i sikna, ismetimas burzgia - geras auto jaunimui

ShotGun 2015-03-23 08:57

Na autostradoj ar iki smerties tusciu keliu, tai gal tas Seatas ir ne pati galingiausia masina, bet realaus gyvenimo salygomis, mieste, ar kur netiesus ar siauresnis kelias - mazas svoris plius pusetina galia tikrai daro stebuklus. Mieste visu taip megiamas e320cdi ar panasus vargiai spetu is paskos.

Tomskis 2015-03-23 08:57

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 383176)
Nematau dabar gatvese kad bespredela kas darytu - mano laikais kai CRXai, troikes, Kadetai valde tai sakes kas daresi. Pirma masina buvo VR6 tautovezis, net nemokejau normaliai begius jungines is 2 startavau ir iki 90 isukdavo pradziai buvo per akis :) O dabar vienas staigus persimetimas is 3 juostos i pirma ir atgal jau chuliganiskas vairavimas ir vos ne stuke eur. Sunku jaunimui - nera kur net spustelt.

zinias atsiversk :) svieziausias turbut kai perejoj 5 zmones numuse. gerai nors uz tycine zmogzudyste teis

alteroja 2015-03-23 09:00

už tyčinę? gal turi info šaltinį?

wzikas 2015-03-23 09:01

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 383208)
zinias atsiversk :) svieziausias turbut kai perejoj 5 zmones numuse. gerai nors uz tycine zmogzudyste teis

Maciau, pasitaiko visur. Bet juk nera to masinio bardako kuris buvo anksciau kai visi kaip nuo papo nutruke lakste - daugiau pagarbos, daugiau kantrybes, socialinio atsakingumo.

sharrasitto 2015-03-23 09:02

manau reiketu duoti kokiam vanixui prasukti rata, kuris iprates prie 2x galios, tuomet turbut nuomone butu realesne nei mano, nulipusio nuo e320/e270 dyzeliniu mersu :D gal tik man taip atrodo :geda:

Bombardier 2015-03-23 09:10

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 383212)
už tyčinę? gal turi info šaltinį?

Buvo rašyta ir aš skaičiau. Bet vis tiek neįsivaizduoju kaip tai įmanoma. Teoriškai jis turėjo laukt už vairo kol per perėją eis žmonės ir specialai nukreipęs į juos mašiną partrenkti siekdamas jų mirties (kaip samdomas žudikas) ??? Nes tyčiniuose nusikaltimuose būtina ĮRODYTI, kad asmuo tyčiniais veiksmais ar neveikimu siekė pasekmių, šiuo atveju nužudyti.

Hunter 2015-03-23 09:10

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 383213)
Maciau, pasitaiko visur. Bet juk nera to masinio bardako kuris buvo anksciau kai visi kaip nuo papo nutruke lakste - daugiau pagarbos, daugiau kantrybes, socialinio atsakingumo.

Norint prisiminti senus gerus laikus ne taip ir toli reikia vaziuoti

Markko 2015-03-23 09:15

Sharai,sveikinimai! Plataus kelio...Fr"e panaudota labai daug pakabos elementu ir sprendimu is GTI ir R golfo..stabdymas,,,kelio laikymas yra tikrai auksto lygio...mase ir manevringumas manau nustebins ne viena 3.0 + vairuotoja...toks rocket pocket :)
Brutali galia ir tos 0-100 km/h ne visada rodyklis..

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:38.