MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Skyrelis Policijai (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=103)
-   -   Langu tamsinimas, istatymai, baudos ir viskas, kas su tuo susije. (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=759)

driuliauskas 2009-12-29 11:56

pagal visoje europoje nustatyta standarta gamintojas negali uztonuoti soniniu stiklu stipriau nei 70% swiesos laidumu. jei langai tonuoti (ne pleve) stipriau jau reikia kaska ytarti. arba kaskas prikiso nagus arba stiklai skirti ne europos rinkai.
jei papuole auto su tokiais stiklais tai jy eksplotuoti ne tik lietuvoje bet ir daugumoje europos saliu draudziama.

ShotGun 2009-12-29 11:59

As tai nespuoguotas ir siaip nesu negrazus, tai ir tamsint nera prasmes, nes nera ko nuo aplinkiniu sleptis. Aisku, kai buvau jaunesnis, po mokyklos baigimo, tai ir pas mane buvo noras ir buvau uzsitamsines. Dabar, tai butu geda ir vaziuot i verslo susitikima su uztamsinta masina.

pucenas 2009-12-29 12:08

Citata:

Pradžioje rašė ShotGun (Post 54501)
As tai nespuoguotas ir siaip nesu negrazus, tai ir tamsint nera prasmes, nes nera ko nuo aplinkiniu sleptis. Aisku, kai buvau jaunesnis, po mokyklos baigimo, tai ir pas mane buvo noras ir buvau uzsitamsines. Dabar, tai butu geda ir vaziuot i verslo susitikima su uztamsinta masina.

sorry nesupratu tamstos poziurio??? kokia cia geda???:bebebe:

Mario 2009-12-29 12:33

Gal tamsta norejo pasakyti kad tai daugiau jaunu zmoniu pasirinkimas? Tamsinti langai manau susitikimui gedos nedaro.Juk ne pagal masina,ratus,hobbi ar dar kazka apie zmogu sprendi.

ShotGun 2009-12-29 12:49

Citata:

Pradžioje rašė Mario (Post 54507)
Gal tamsta norejo pasakyti kad tai daugiau jaunu zmoniu pasirinkimas? Tamsinti langai manau susitikimui gedos nedaro.Juk ne pagal masina,ratus,hobbi ar dar kazka apie zmogu sprendi.

Sprendziama ne pagal tai, taciau "pasitinkama" zmogu siek tiek pagal tai... Juk tikrai rimtos imones vadovas neatvaziuos su renault megane, nedeves dzinsu ir megztininio ir pan. Nesinori ir su tamsintais langais atrodyt, kaip "gariunu" verslininkui. Tiesiog ne visose socialinese grupese tie tamsinti langai laikomi priimtinu reiskiniu.

LinankasMB 2009-12-29 13:27

Man tai esme kad pats auto geriau ir rimciau atrodo su wisais uztamsintais langais :-)

mariukaz 2009-12-29 15:14

Citata:

Pradžioje rašė ShotGun (Post 54514)
Juk tikrai rimtos imones vadovas neatvaziuos su renault megane, nedeves dzinsu ir megztininio ir pan.

Siaip vienas is google savininku Sergej Brin vairuoja Toyota Prius. Jo akciju paketas ivertinamas 1 mlrd. USD.

ShotGun 2009-12-29 15:24

Citata:

Pradžioje rašė LinankasMB (Post 54528)
Man tai esme kad pats auto geriau ir rimciau atrodo su wisais uztamsintais langais :-)

Nu cia nelygu, kas yra rimciau:
- Verslininkas su kostiumu uz 3-4 tukst. litu, ar
- Bachuras su juodom kostiuminem kelnem ir kozha is Bizono uz 1.5 tukst. Litu?

Jei rimtumo virsune yra filmo "Reketir" herojai, tada sutinku - tamsinti langai yra labai rimta.

Citata:

Pradžioje rašė mariukaz (Post 54544)
Siaip vienas is google savininku Sergej Brin vairuoja Toyota Prius. Jo akciju paketas ivertinamas 1 mlrd. USD.

Tai ir toj pacioj Lietuvoj, p. Lubys Bronislavas vairuoja Smart'a.

Tu visiskai teisus, kai turtus skaiciuoji simtais milijonu, tuomet savo ivaizdi gali formuoti kaip nori. Tuo tarpu tie, kas operuoja milijonu, keliais ar keliasdesimt, tiems yra siokios tokios priimtos normos diskretiskumui, konservaryvumui ir panasiai. Deje tiuninguotos masinos ar tamsinti langai atrodo neskoningai, nor gal kai kam tai ir grazu.

driuliauskas 2009-12-29 16:34

Opliaaa...
http://auto.delfi.lt/autonews/lvat-d....d?id=27293937

ShotGun 2009-12-29 16:39

Citata:

Pradžioje rašė driuliauskas (Post 54563)

Kas reikstu, jog dabar galima klijuoti visiskai skaidria, netamsinancia plevele ant priekiniu soniniu langu.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:29.