![]() |
Blin, abydna, pasiskambinau, nusove uz +35 virsijima, paklaida sake 4 km, tai sake bausim uz +31. Dar minus vienas km ir butu is baudos like tik 50 lt, o dabar bus 200 :(
|
Citata:
nieko, susimokejau ir ta bauda efektingai veike pora menesiu :D po to vel lakstai :D |
vo katik per zinias rode range roveriui TA ateme uz langus tamsintus. veikia sistema :)
|
Zodziu paprasiau kad Policija is Alytaus persiustu byla i Vilniu, kad nereiketu man vazinet i Alytu. Jie sake ok, persius, uzsirase numeri, adresa ir t.t. Zodziu.
Dabar toks klausimas idomus man: Jie ta laiska apie bauda ir i Alytu atsiunte paprastu pastu i pasto dezute, ir i Vilniu irgi atsius pranesima i pasto dezuta paprastu pastu. O kas jei as to laisko buciau negaves(mamos pasto dezute nerakinama siaip, laisvai galejo pasimesti)? Iskarto perduotu anstoliams? Bet zmogus juk is tiesu gali negauti laisko paprastu pastu.... kaip cia yra? |
gal tu geriau negudrauk, butum itakingas vertelga tai pralistum, bet del 200 Lt nenubiednesi :)
Sėdi čiukčius ant Čiukotkos jūros kranto ir žvejoja. Staiga išneria amerikiečių povandeninis laivas: - Čiukcia, mes kur? - Čiukotkoj. Laivo kapitonas [garsiai]: - Kursas 245. Nu, laivas ir nuplaukė. Po kurio laiko išneria rusų povandeninė valtis: - Čiukčia, amerikiečių laivo nematei? - Mačiau, nuplaukė kursu 245. - Čiukčia, tu negudrauk, tu pirštu parodyk. |
Citata:
|
siustu dar ir dar, siustu registruotus ir pan. buvo ir man taip kazka senai pries 10 metu, kol paieskos nepaskelbe :)
|
per puse metu negauni laisko ir nuplauke
|
kazkada kaip skaiciau tai puse metu jei neinformuoja, jei informuoja tai metai, tai laiskas yra informavimas, ir per metus turi nubaust.
|
Aš jau du mėn. laukiu :blush:, nušovė Marės aplinkelį.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:51. |