![]() |
|
del skonio nepasigincysi, ner ka diskutuot, alfa man irgi atrodo graziau, bet mb vaziuoja smagiau, jau vien kad automatas. o alfu automatu pasaulyje trys turbut tik buvo pagamintos
|
Bet kainu skirtuma vistiek paeme 10% :D
|
daug ieskoti tingejau :) vistiek visi liks prie savo nuomones :isveik:
|
Nesuprantu ka tu cia bandai irodyt, turiu ta W202 virs 4 metu, jei atmetus nedidelius remontus tik nupirkus ir numirusi variklio valdymo bloka, tai daugiau jokiu remontu galima sakyt nebuvo, pvz pakaboje tik viena trauke gale pakeista, paklausinek alfistu kaip byra :)
Palyginimui, pazystamas is kito miesto turi 156, tai as jos taip ir nemates akyse, atvaziuoja pastoviai su kita skolinta masina nes Alfonsui vis kazkas nutike :D |
oo alfa esu turejes perzegnojau ne aciu daugiau nebereik viskas kaip ir tvarkoi tik vaziuokle ziaurei slabna
|
glutaminas man tai keistas toks.ateina cia pastoviai ir buria,kokie mersai prasti,kokie seni,remontai brangus,pasene,nupuve ir panasiai.sutinku,kad mersai,ypac senesni modeliai,yra grubesni,kampuoti,konservatyvus tokie,bet jie kazkuo ir traukia,turi kazkokia dvasia,isliekamaja verte,isskirtinuma.aisku,alfa ar dar ten koks ping pongas moderniau,dailiau atrodo ir metai geresni buna,bet tu man niekada neikisi tu plastmasiniu barskalu,kad ir kaip jie ten ale moderniau-dailiau atrodo:)
|
Citata:
|
ir isliekamoji verte niekine
|
Glutamino pranešimai buvo tol normalūs, kol MB vairavo, į BnV persėdo ir pradėjo čia lempas rašinėt (nieko keisto).
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:41. |
|